Ricco

Ricco

35p

47 comments posted · 2 followers · following 1

12 years ago @ fiskeben.dk - Læsestof · 0 replies · +1 points

Det kunne du finde ud af ved at trykke på linket. Siden du ikke kan finde ud af det, mistænker jeg dig lidt for bare at komme med en (dum) kommentar for at få et backlink til din egen webside. Lad gå for denne gang, men helt seriøst, så find på noget mere fornuftigt at skrive før du kommenterer igen.

12 years ago @ fiskeben.dk - Er det virkelig den ny... · 0 replies · +1 points

Ja, ved nærmere eftersyn kan jeg se, at du har helt ret. Jeg vil dog ikke ligefrem kalde dem synlige, og jeg synes stadig de (meget synlige) skruer på 4G iPhone er meget u-Appleske.

Tak fordi du påpegede det.

12 years ago @ fiskeben.dk - De billige køb & salg... · 0 replies · +1 points

Jeg er ikke en ekspert, men den ser ud til at lide lidt af samme syndrom, selvom det er tydeligt at du gør en god indsats. Jeg ville nok skrue lidt op for fontstørrelsen og få noget mere mellemrum/whitespace mellem elementerne - specielt på billedannoncerne til højre, som er meget dominerende og forstyrrer.
Ellers synes jeg du skal arbejde lidt med farverne. Du er på vej, men det er som om der mangler noget, før det bliver harmonisk. Jeg kan anbefale dig at prøve Colourlovers, hvor du kan finde forskellige paletter med farver, der passer godt sammen.
En sidste tommelfingerregel er: hold det så simpelt som muligt. Kan du gøre det endnu mere simplt, så gør det. Her mener jeg specielt processer som brugeren skal igennem; registrering af annonce, søgning etc. Flyt fx "adverID" boksen ud af søgningen (placer den evt over reklamerne til højre), flyt møntfod og prisniveau ind under "extend search" så selve søgningen bliver mere lige på og hårdt. Når en bruger så har lavet sin inledende søgning, kan du tilbyde facets så man kan indsnævre resultatet ud fra forskellige kriterier (læs mere om faceted search og se det i praksis på fx Finn.no).

Jeg håber det kan inspirere dig til videre udvikling, og som sagt, så er jeg ingen ekspert :)

12 years ago @ fiskeben.dk - Er affiliate-links OK? · 0 replies · +1 points

Det var også noget i den retning jeg forestillede mig. Så længe man bruger det med lidt logisk omtanke og i en fornuftig sammenhæng, så kan det vel ikke genere nogen.

12 years ago @ fiskeben.dk - Revelation Space · 0 replies · +1 points

Tak skal I have, begge to.
Jeg mangler ikke ligefrem noget at læse nu, men Morgans ting er bestemt på listen. Uden at vide noget særligt om dem tør jeg godt videreformidle dèn anbefaling til jer andre.

12 years ago @ fiskeben.dk - Derfor får iPad ingen... · 1 reply · +1 points

Hmm... fair nok, det regnestykke sætter ting i perspektiv. Jeg synes dog, at det er en anelse pessimistisk. Fx tror jeg ikke at antal betalte apps begrænser sig til 10%. Netop de lave priser gør at pengene sidder meget mere løst hos folk. For det andet er dette regnestykke fra april og tager udgangspunkt i 1 milliard solgte apps. Bare på de små ti måneder er der solgt endnu 2 milliarder apps.
Med en sådan udvikling er der nok en indtjening at skimte i horisonten. Ifølge Wikipedia er App Storen spået til at have potentiale til at tjene 1 milliard dollars om året.
Men OK. Apple er stadig interesseret i at binde folk mest muligt til deres egen platform. App Store havde på ingen måde blevet den samme success, hvis Flash havde været et alternativ for udviklerne. Desuden ville de heller ikke være i stand til at sortere uønskede apps fra på samme måde som de er nu.

12 years ago @ fiskeben.dk - Er en tablet virkelig ... · 0 replies · +1 points

At folk vil have noget de kender til i forvejen er nok der hvor hunden ligger begravet. Bliver det for fremmed er der stor risiko for en meget stejl indlæringskurve, og det har folk bare ikke tid til i dag.

12 years ago @ fiskeben.dk - Sorter efter magi · 0 replies · +1 points

Det ser rigtig godt ud. Jeg synes det er imponerende at du gider bruge tid på det med tanke på alle de andre RSS-klienter derude, men du har jo fat i noget og er sluppet ret godt fra det.

12 years ago @ fiskeben.dk - Forbandet blasfemi · 0 replies · +1 points

Fair nok, det hjælper lidt på det, at man ikke tvinges igennem dette scenarie, men det har allerede sat dybe spor på min sjæl.
Courtney Love er godtnok lidt af en spradebasse, men der er vist delte meninger om hvem der har givet lov til hvad.

13 years ago @ fiskeben.dk - En tablet som aldrig k... · 0 replies · +1 points

Ha! Ordet "forkert" er det jeg mangler! Det har hele tiden ligget bagerst i hovedet, men nu kom det frem. Tak for det :)

Du har nok ret i det med e-readeren. At en 5.000+ kroners gadget skal have boglæsning som sin ypperste funktion er netop bare "forkert".