corocrack

corocrack

91p

93 comments posted · 75 followers · following 0

55 weeks ago @ La Grada - MARC ROCA, TRASPASADO ... · 0 replies · +5 points

Marc Roca no em sembla un nen malcriat amb el cap ple de pardals. Al contrari, un bon professional, perico, sense mai cap mal gest ni mala paraula. Em sembla absurd el teu comentari, ho sento.

58 weeks ago @ La Grada - Ara més que mai! · 0 replies · +5 points

Molta sort en aquest projecte! Sap una mica de greu perdre el nom de Pericosonline després de tants anys com a referent de l'espanyolisme a la web, però ens hi haurem d'acostumar. També esperem que el català hi sigui igual de present com fins ara, tant a la web com a les xarxes socials.

63 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +16 points

Sembla que molts no entenen que podem ser un dels pocs equips europeus descendits en plena pandèmia mundial, amb una situació incerta a tots els nivells on per exemple no podem assegurar que es pugui jugar sencera la propera temporada. I a sobre ens hem de menjar una lliga de 24 o 26 equips? Havent jugat cada tres dies, sense públic, canviant el reglament, amb vuit jugadors infectats? Pot ser una condemna per molts anys aquest descens! I que consti que a nivell esportiu el ridícul d'aquesta temporada és indiscutible, però a nivell legal cal defensar el club sempre, encara que sigui tard i malament.

101 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · -1 points

Com volem guanyar un partit amb Víctor Sánchez al camp? Algú té l'estadística? Més enllà d'encerts puntuals el seu joc perjudica moltíssim l'equip. Necessitem un altre tipus de perfil per generar més. I contra el Getafe, tots al camp que s'ha de guanyar sí o sí!

105 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 5 replies · +26 points

"diàleg dintre del marc legal i del més estricte respecte a la legalitat"
Si això no és posicionar-se políticament... Vergonyós!

107 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +20 points

Irresponsables! S'ens va vendre Gallego com una opció continuista i ha estat la més trencadora de totes. Ha robat el protagonisme als Melendo, Darder, Granero, etc per cedir-lo als pesos pesants del vestidor, els mateixos que el van fer entrenador del primer equip. De veritat calia canviar el model de joc i introduir unes suposades idees que no comprèn ningú? Comparar la mala ratxa de la temporada passada amb aquesta és al·lucinant i molt preocupant, i que l'encarregat de donar la cara sigui Capdevila ja ens indica com estan les coses ara mateix dins el club. Vergonyós.

226 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +5 points

+1

227 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 1 reply · +3 points

I algú sap per què la pàgina web de l'Espanyol té el castellà com a idioma per defecte? Abans no era així, a què es deu el canvi?

249 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +8 points

El dia que ens oblidem d'aquestes històries estarem morts.

252 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +17 points

Vermell per QSF. Quina actitud més decepcionant! Ha de saber què és i què significa un derbi.