corocrack

corocrack

88p

87 comments posted · 20 followers · following 0

108 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +5 points

+1

109 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 1 reply · +3 points

I algú sap per què la pàgina web de l'Espanyol té el castellà com a idioma per defecte? Abans no era així, a què es deu el canvi?

131 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +8 points

El dia que ens oblidem d'aquestes històries estarem morts.

134 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +17 points

Vermell per QSF. Quina actitud més decepcionant! Ha de saber què és i què significa un derbi.

143 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +10 points

Ho sento però si algú mereixia guanyar ahir era Las Palmas. Si arriba a entrar la de Boateng, per exemple, què haguéssim dit de la solidesa defensiva? Als últims minuts sí que vam defensar bé, però amb 10 jugadors dins l'àrea i pràcticament renunciant a guanyar el partit. Molt decepcionant tot plegat, després de tot juguem pitjor que amb Aguirre.

148 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 3 replies · +8 points

Tot això vol temps i calma. Aquest inici de lliga és difícil però ja anirem millorant, n'estic segur. L'únic que em pregunto és per què la temporada passada Galca no va tenir aquest crèdit que té QSF. Al segon partit els periodistes ja el volien matar quan va intentar canviar l'estil amb uns jugadors pitjors que ara i sense pretemporada ni temps per treballar. Feia jugar Salva Sevilla perquè no tenia res més i era criticat. QSF té moltes més opcions i acaba fent el mateix. Em posareu negatius però sempre he pensat que el tracte amb Galca va ser bastant injust i se'l va infravalorar com a entrenador.

149 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +1 points

No em crec més perico. Entenc la teva opinió, la respecto però no la comparteixo. El que va significar Tamudo per mi no ho podrà igualar cap Diego López de la vida. I sent conscient que ell també mirava pels seus interessos, com és normal, però era un dels nostres i representava el meu sentiment.

150 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +2 points

Em refereixo, sense saber si en aquest cas ha estat així, que molts entrenadors o intermediaris reben comissions quan fitxen a jugadors.

150 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 2 replies · +4 points

Quan dius que si el volia QSF per algo serà suposo que et refereixes a motius esportius. I passes per alt que en el futbol no sempre predominen els motius esportius. En cada fitxatge estrany, incomprensible, hi ha coses al darrere que més ens val no saber.

150 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 1 reply · +7 points

No és un treball "normal", no es pot comparar. Hi havia un acord amb els jugadors perquè el club estava amb l'aigua al coll i ell va tirar pel dret. O és que coneixes algun jugador de l'Espanyol que tard o d'hora no hagi acabat cobrant el que li tocava?