corocrack

corocrack

90p

90 comments posted · 33 followers · following 0

28 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · -1 points

Com volem guanyar un partit amb Víctor Sánchez al camp? Algú té l'estadística? Més enllà d'encerts puntuals el seu joc perjudica moltíssim l'equip. Necessitem un altre tipus de perfil per generar més. I contra el Getafe, tots al camp que s'ha de guanyar sí o sí!

32 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 5 replies · +26 points

"diàleg dintre del marc legal i del més estricte respecte a la legalitat"
Si això no és posicionar-se políticament... Vergonyós!

34 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +20 points

Irresponsables! S'ens va vendre Gallego com una opció continuista i ha estat la més trencadora de totes. Ha robat el protagonisme als Melendo, Darder, Granero, etc per cedir-lo als pesos pesants del vestidor, els mateixos que el van fer entrenador del primer equip. De veritat calia canviar el model de joc i introduir unes suposades idees que no comprèn ningú? Comparar la mala ratxa de la temporada passada amb aquesta és al·lucinant i molt preocupant, i que l'encarregat de donar la cara sigui Capdevila ja ens indica com estan les coses ara mateix dins el club. Vergonyós.

152 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +5 points

+1

154 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 1 reply · +3 points

I algú sap per què la pàgina web de l'Espanyol té el castellà com a idioma per defecte? Abans no era així, a què es deu el canvi?

175 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +8 points

El dia que ens oblidem d'aquestes històries estarem morts.

179 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +17 points

Vermell per QSF. Quina actitud més decepcionant! Ha de saber què és i què significa un derbi.

188 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +10 points

Ho sento però si algú mereixia guanyar ahir era Las Palmas. Si arriba a entrar la de Boateng, per exemple, què haguéssim dit de la solidesa defensiva? Als últims minuts sí que vam defensar bé, però amb 10 jugadors dins l'àrea i pràcticament renunciant a guanyar el partit. Molt decepcionant tot plegat, després de tot juguem pitjor que amb Aguirre.

193 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 3 replies · +8 points

Tot això vol temps i calma. Aquest inici de lliga és difícil però ja anirem millorant, n'estic segur. L'únic que em pregunto és per què la temporada passada Galca no va tenir aquest crèdit que té QSF. Al segon partit els periodistes ja el volien matar quan va intentar canviar l'estil amb uns jugadors pitjors que ara i sense pretemporada ni temps per treballar. Feia jugar Salva Sevilla perquè no tenia res més i era criticat. QSF té moltes més opcions i acaba fent el mateix. Em posareu negatius però sempre he pensat que el tracte amb Galca va ser bastant injust i se'l va infravalorar com a entrenador.

194 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +1 points

No em crec més perico. Entenc la teva opinió, la respecto però no la comparteixo. El que va significar Tamudo per mi no ho podrà igualar cap Diego López de la vida. I sent conscient que ell també mirava pels seus interessos, com és normal, però era un dels nostres i representava el meu sentiment.