ana_farha

ana_farha

50p

112 comments posted · 5 followers · following 1

4 years ago @ http://anafarha.blogsp... - Short Trip 2 hari 1 ma... · 0 replies · +1 points

salam

peruntukkan trip ni lebih kurang (untuk seorang):

RM100 penginapan

RM300 train (tak guna pass, guna suica sahaja)

RM200 makan

Moga membantu.

5 years ago @ http://anafarha.blogsp... - peperiksaan kenaikan p... · 0 replies · +1 points

tiada masalah untuk ambil exam KPSL walaupun cik ada degree. kecuali jika cik ada diploma. tak perlulah ambil KPSL N29 sebab syarat lantikannya perlu STPM/diploma. KPSL untuk those yang tiada kelayakan tu..

5 years ago @ http://anafarha.blogsp... - peperiksaan kenaikan p... · 0 replies · +1 points

Kalau skim W saya kurang pasti. kene rujuk Jabatan Akauntan Negara kot.. Mungkin tak ada KPSL W41..

6 years ago @ http://anafarha.blogsp... - DIY : Cara Membuat Pol... · 1 reply · +1 points

w'salam. ok boleh. insyaAllah.. bagi e-mel puan. nanti sy fwd slide step by step cara jahit simple abaya. tq.

6 years ago @ http://anafarha.blogsp... - Contoh soalan kpsl n41 · 0 replies · +1 points

ok. sila tengok e-mel.. tq

7 years ago @ http://anafarha.blogsp... - peperiksaan kenaikan p... · 0 replies · +1 points

salam.

PEPERIKSAAN KHAS UNTUK MEMASUKI SKIM PERKHIDMATAN PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) GRED N1

Tujuan Peperiksaan:Memenuhi sebahagian syarat-syarat kelayakan masuk ke Skim Perkhidmatan Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N17 melalui peningkatan secara lantikan.

Pegawai yang Layak Menduduki Peperiksaan:Pegawai-pegawai yang telah DISAHKAN dalam perkhidmatan daripada skim-skim perkhidmatan yang berikut:
i.Bentara Parlimen Gred N11 atau N14;
ii.Pemandu Kenderaan Gred H11 atau H14;
iii.Penghantar Notis Gred N11 atau N14;atau

iv.Pembantu Operasi Gred N11 atau N14.

untuk maklumat lanjut, sila layari <a href="https://www.kompetensi.jpa.gov.my/peperiksaan/file/panduan/PANDUAN_PEPERIKSAAN_KHAS_PTPO_GRED_%20N17.pdf
https://www.kompetensi.jpa.gov.my/peperiksaan/fil... />

Semoga menjawab persoalan anda. Terima kasih.

PE

7 years ago @ http://anafarha.blogsp... - tip menjawab soalan KPSL · 0 replies · +1 points

silakan copy.. good luck to all calon.. :)

7 years ago @ http://anafarha.blogsp... - tip menjawab soalan KPSL · 0 replies · +1 points

salam. akak x de contoh
soalan KPSL N27.

basically cara nak jawab sama mcm yg akak share ni..

7 years ago @ http://anafarha.blogsp... - jadual peperiksaan KPS... · 0 replies · +1 points

untuk mohon pegawai, boleh mohon melalui website <a href="http://www.spa.gov.my
www.spa.gov.my<br />atau lihat iklan2 yang dibuat oleh badan berkanun persekutuan.

terima kasih.

7 years ago @ http://anafarha.blogsp... - e-mel Koleksi Soalan K... · 1 reply · +1 points

cik wan marini, boleh bagi e-mel semula? sy cuba hantar tapi failure. tqvm.