affanruslan

affanruslan

52p

134 comments posted · 2 followers · following 0

391 weeks ago @ http://zairiedinzly.bl... - Senarai Website Untuk ... · 0 replies · +1 points

byk gak ye. cuma kadang2 tu malas sbb ambil masa nak login etc. takpun terus lupa. he
My recent post Tips menjadi blogger otai- terkenal dan ternama

391 weeks ago @ Anif - Version 2.0 - Sebentar Di Anjung Tin... · 0 replies · +1 points

owh tak pe bro. anak2 ni, kalau kita bawak jalan2 g mana2 pun, diorg akan menghargai. kalau dah besar, lain pulak ceritanya
My recent post Tips menjadi blogger otai- terkenal dan ternama

391 weeks ago @ Anif - Version 2.0 - Sebentar Di Anjung Tin... · 2 replies · +1 points

Salam.
Eh saja2 je ke bawak anak2 tu g KLIA? Semangat betul ye. hehe.
Ke ada nak g mana2 naik flight tu
My recent post Tips menjadi blogger otai- terkenal dan ternama

391 weeks ago @ http://seriouslybyme.b... - Penggodam Paling Canti... · 0 replies · +1 points

die yg hack ke, die yg dipergunakan? @@

hacker perempuan mmg sikit sgt
My recent post Tips menjadi blogger otai- terkenal dan ternama

391 weeks ago @ http://tupaikaran.blog... - Best Kan Dapat Tunjuk ... · 1 reply · +1 points

kalau suami tu jgn jadi dayus.

ada gak terbaca hadis pasal perempuan blh menarik 4 golongan lelaki masuk neraka, ayah, abg, adik lelaki dan satu lagi aku tak ingat. huhu. harap2 adik aku baik2 je. Amin
My recent post Tips menjadi blogger otai- terkenal dan ternama

391 weeks ago @ http://syaiza189.blogs... - [take note]:dunia blog... · 0 replies · +1 points

oversea mana tu? langkawi ke? :D
My recent post Aktiviti Gila Semasa Musim Sejuk

391 weeks ago @ cikgunaman - Blogging-Ada yang lagi... · 0 replies · +1 points

Salam.
Setuju tu cikgu.

Ada blogger tegur saya kat facebook, tanya tgh exam ke. Padahal saya letak je status tu kt blog secara senyap. Memang terharu sungguh
My recent post Aktiviti Gila Semasa Musim Sejuk

391 weeks ago @ http://syaiza189.blogs... - [take note]:dunia blog... · 1 reply · +1 points

Btw, entry yg ada point. hehe.

*huhu. belajar kat oversea mungkin ada kelebihan nk cerita pasal pengalaman macam yg tertulis kat atas ni. Tapi tak leh take for granted sgt, sbb rasanya tu rezeki masing2. Ada ramai member sekolah yg lagi pandai, tapi tak dapat tawaran. Apa2 bersyukur dengan apa yg ada.

*BLOGGING UNTUK SEMUA :)
My recent post Aktiviti Gila Semasa Musim Sejuk

391 weeks ago @ http://syaiza189.blogs... - [take note]:dunia blog... · 1 reply · +1 points

AMBOII <-- capslock. Siap ada entry khas untuk budak2 oversea ye. Adoi hehe
My recent post Aktiviti Gila Semasa Musim Sejuk

391 weeks ago @ http://www.fmeenterpri... - dapat jugak akhirnye! ... · 1 reply · +1 points

wow. tahniah dah dpt BE. Saya blm pnh merasa lagi, tapi tak kisah sgt kutt. hehe