Adrian K. Eriksen

Adrian K. Eriksen

0p

6 comments posted · 1 followers · following 0

13 years ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Internett med i eller I · 0 replies · +1 points

Men det er forskjellige folk og organisasjoner som har bygd ut internettet, dermed er det mange nettverk som er blitt "samlet". Internett betyr jo egentlig at det er mange interne nettverk som blir koblet til et stor iht. http://www.youtube.com/watch?v=9hIQjrMHTv4

13 years ago @ Anders Brenna - Mitt nye TV-program · 0 replies · +1 points

Nå har vi kommet til mai-måned og ennå ikke ett nytt program! Vil ha mer.

13 years ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Publikum hjelper deg! · 0 replies · +1 points

Veldig innteressant foredrag, men var litt for lav oppløsning(hvis det er det heter). Ellers veldig bra. Liker spesielt bra at du har en mikrofon i salen for respons. Kanskje hatt en mikrofon for spørsmålene.

13 years ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Gratulerer med våte b... · 1 reply · +2 points

Hvorfor ikke be en i IFPI eller lignende få skrive et svar på artikkelen her på NRK Beta?

13 years ago @ adrianke.com - Test · 0 replies · +1 points

Dette er en test

13 years ago @ NRKbeta: NRKs sandkass... - Gratulerer med våte b... · 0 replies · +4 points

Fordi alle andre som driver med salg er nødt til å gjøre akkurat det samme.

Hvis jeg driver en kaffe_bar_ og selger kaffe for 40 kroner koppen og en konkurrent setter opp en kaffe_bod_ og denne konkurrenten velger å prissette kaffen sin for 10 kroner. Da vil naturligvis mesteparten av kundene komme til min konkurrent istedenfor. Jeg har et mye bedre lokale, men kundene vil heller ha billig kaffe. Hvis jeg ønsker å beholde kundene mine uten å sette ned prisen så må jeg komme med et vesentlig bedre tilbud. Det er jo klart at de gamle pensjonistene som liker å nyte kaffen med avisen sin vil komme til meg, mens alle andre som har det travelt vil komme til min konkurrent. Noe som er 90% av alle kunder fra kl. 11 til kl. 13.

Og det er her musikk- og filmbransjen sliter. Hvorfor skal jeg gidde å kjøre ned til musikk- og platebutikken for å betale 150 kroner for en DVD. La oss si at denne DVD-en er beregnet for en 4-åring som skal se på denne på en bilferie. Filmen vil nesten garantert bli ødelagt iløpet av turen. Da har jeg betalt 150 kroner for at min sønn skal få se en film kanskje 5 ganger.

Hvorfor skal jeg gidde å reise meg fra stolen min. Sette meg i bilen og kjøre ned til kiosken for å leie eller kjøpe meg en film. Jeg vil ha filmen uten å måtte reise meg, og for den ekstra friheten er jeg villig til å betale.

Det finnes mange nettbutikker som selger DVD-er, men jeg vil ha min film akkurat NÅ og ikke om en dag. Det finnes også andre butikker som lar deg leie en film over Internet, men med disse butikkene må jeg bruke en Windows maskin og disse butikkene er veldig dårlige (har prøvd). Det finnes gode utleie tilbud på nettet men disse er bare begrenset til USA. Et eksempel på dette er Apples iTunes som selger og leier ut filmer.

La oss oppsummere litt hva vi som kunder ønsker:
- Vi vil ha innholdet når det passer oss.
- Vi vil kunne se innholdet på alt vi har av duppeditter. Alt fra min nye iMac til min iPhone eller til min gamle Linux maskin.
- Vi vil ha en fornuftig prisning.

Og igjen hvorfor _i allverden_ skal dere som musikk- og filmbransje ville gi oss dette. Fordi vi er kundene deres og det er vi som betaler lønna deres. Hvis vi ikke er fornøyd med produktet gidder vi ikke å kjøpe det.

Helt til slutt vil jeg rose artikkelforfatter for en strålende artikkel. Dette var som tatt rett ut av hodet mitt.