YeahRCDE

YeahRCDE

93p

710 comments posted · 1 followers · following 0

6 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +4 points

Bueno, Pues Molt bé, Pues Adiós! Bon vent i barca nova! Passi-ho bé Sr. Tebas!

6 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +15 points

I la pregunta es... Si s'hagés quedat Caicedo hauriem estat per sobre del límit salarial?? Quin desastre...

6 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: Op... · 0 replies · +8 points

Gran anàlisis de la situació del club!!

Més enllà de si ens van mentir o no, de si Chen ja no vol invertir més. El gran problema es que NO HI HA CAP MODEL DE PROJECTE. S'ha cedit tota la direcció esportiva al entrenador QSF que determina quins jugadors vol incorporar. I com veiem únicament vol a jugadors amb llarga experiencia i al quals ja hagi entrenat. Per què? Doncs QSF no pensa a llarg termini, ell vol una plantilla que li pugui oferir un rendiment immediat i axi poder salvar el seu cul complint els objectius que li marquin.

L'única manera que tenim per generar recursos econòmics propis es a través de la venta de jugadors. I des de fa 2 anys no parem de fitxar jugadors veterans, que ja no tenen cap revalorització al mercat. No te cap sentit! Estem hipotecant el club amb jugadors de fitxes altissimes i sense valor de mercat.

6 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +42 points

Objectiu TOP 10. I punt.

Si l'objectiu es que el club es auto-financi amb al venta de jugadors, no se qué collons fem fitxant jugadors de 30 anys.

6 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 1 reply · +51 points

O sigui. No tenim un duro per fitxar, pero vareu estar tot el mes de juliol parlant amb Banega, Borja Valero, Albiol... tot molt coherent.

6 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 1 reply · +13 points

Una nova oportunitat perduda per fer el salt de qualitat. Amb la base de la plantilla que tenim, més alguns fitxatges de qualitat, podríem haver aspirat realment a lluitar per Europa.

Aquest any hem pogut mantenir el bloc. Pero si aquesta temporada vinent quedem lluny d''Europa, molts dels jugadors importants que tenim (Greard Moreno, David Lopez, Aaron...) voldran marxar.

6 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +8 points

Llegint comentari que ho ha per aquí, al·lucino! La gent demanat el fitxatges de Darder, Llorente i Jesé??? Es que o heu entès res aquesta setmana?? Que no tenim un duro per fitxar!!

1 - DARDER: Futxat per 12M fa un any, peça important per el OL + fitxa elevada: Absolutament FORA de les nostres possibilitats.
2 - LLORENTE: Si Zidane el deixa marxa (no ho crec, almenys fins al gener), ho te fet amb el Sevilla.
3 - JESÉ: Te una fitxa superior als 4M nets. Res més a dir.

Mireu el perfil de jugadors que estan venint (Hermoso, Granero, Naldo...) per aquí està el nivell del que pugui venir, com per exemple Dídac.

6 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 1 reply · +2 points

No recordo gran cosa del pas de Naldo per el Getafe. Un jugador normalet... El problema es que ve per ser el central titular junt amb David Lopez. Diego Reyes no vindrà, i no crec que fitxem a cap altre central. De fet no crec que fitxem a cap altre jugador a part de Naldo.

6 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · 0 points

No solo es suplente sino que es un jugador descartado.

6 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +3 points

S'havia fet una planificació esportiva pensant en que es disposarien de 20 milions d'euros per a fitxatges. Aquest diners havien d'arribar per els traspassos de Caicedo, Pau i Roberto.

Finalment no ha sigut així, i ara es busquen perfils de fitxatges a cost zero o cedits. Aquest perfil de fitxatges ens obligarà a esperar fins a l'últim dia del mercat. No tenim un duro per fitxar, aquesta es la realitat.