Tie

Tie

77p

575 comments posted · 5 followers · following 3

619 weeks ago @ W's mind messup - April 20 1889 · 2 replies · +1 points

Eh.....mana snow nya ?? Kak tie suka tengok snow kat blog wex ni....hi hi..

Ooo....best of luck utk exam tu !

624 weeks ago @ W's mind messup - Under Construction 2 · 1 reply · +1 points

Eh Wex..........!

Kak tie suka blog Wex ni dlm English..... Walaupun Kak tie tak mahir ni, tapi boleh la faham sikit2, he he...

Nak tukar template ke ? Hi hi.....Yang ini pun dah ok.... tapi kalau nak tukar pun tak pe... Kak tie ni cepat jemu, sebab tu blog kak tie entah berapa kali renovate......he he....

625 weeks ago @ W's mind messup - Wizda with Wish List · 0 replies · +1 points

Amboi Wex..!

Lamanya memeram ! Ingat ada entry terbaru . Kang jenuh pulak menyapu sawang2 ni.....he he....

625 weeks ago @ Passionate About Blogging - List Auction, Let This... · 1 reply · +1 points

He he.... Tie tulis untuk suka2 je...... nak letak ad pun malas.... Tak minat laa.....

625 weeks ago @ Passionate About Blogging - If You Think The Polic... · 1 reply · +1 points

Eh.....tadi dah komen, ilang pulak....

Wah........guna intense debate ! Bagus ni.........senang nak berforum nanti, he he....

627 weeks ago @ Memori II - ladybug · 0 replies · +1 points

Oh....hello uncle....he he...

Tie update kat http://kaytieze.blogspot.com
Kat sini dah abis idea......ha ha....

628 weeks ago @ Memori II - ladybug · 1 reply · +1 points

Oh, ye ke?? Seronok kan tengok ladybugs ni..... indahnya ciptaan tuhan!

Taknak cuba lagi ke? Letak ladybugs tu.....hi hi...

628 weeks ago @ Memori II - ladybug · 0 replies · +1 points

Wah...mesti cantik dibuat keychain. Tie cuma ada kumbang2 biasa je.... itu pun budak2 tu yang bawa balik.

Dah lama tak jumpa ladybirds kat sini. Mungkin bukan musimnya.

Semoga ceria selalu.....

628 weeks ago @ Memori II - ladybug · 0 replies · +1 points

Kak tie memang suka benda2 cantik dan comel. Juga suka keindahan alam. Kalau ada peluang nak buat garden kecik kat rumah di kampung tu..... Tak sabar rasanya nak pindah di sana...

628 weeks ago @ W's mind messup - Wizda with Wish List · 3 replies · +1 points

Simpan duit bawah bantal ? Tilam ? Kahkahkah!!!

Kak tie pun suka simpan duit merata2.....kat kabinet dapur, dalam cawan, kat bilik tu entah berapa tempat kak tie simpan duit, dlm purse pun gitu.....nak tau kenapa??

Kadang2, kak tie semput, kekeringan. Jadi, mulalah tercari2 macam cari harta karun...he he...bila jumpa RM50 ke atau RM10 pun dah bahagia!! kah kah...... Macam nenek je.....hi hi....