EremittPaaTur

EremittPaaTur

91p

1,068 comments posted · 48 followers · following 0

3 years ago @ Våre Veger - Politiet mistenker at ... · 0 replies · +1 points

At en entrepenør får ødelagt maskinene sine er trist, men å sammenlikne det med problematikken i midtøsten er enda tristere.

3 years ago @ Våre Veger - Fra de brede motorveie... · 0 replies · +5 points

Knock knock.... det var slutt på det for over 6 år siden...
Litt sent ute nå du...

3 years ago @ Våre Veger - Fra de brede motorveie... · 0 replies · +1 points

Tja, Nå er vel de aller fleste veier i Norge smale nok som de er, så om han øker bredde noe tror jeg han fortsatt vil kunne si at han holder seg på den smale sti. Men der FrP, hederlig nok(!!! til tross for stadige venstreradikale forsøk på å selv ta æren for dette, som vanlig er når høyresiden gjør noe bra), har gjort meget og mye for de store veiprosjektene, kan vi kanskje håpe på at Mr. Hareide setter søkelys på vei-kvaliteten i distrikts-nord og rasutsatte vestlandsveier. Det vill nok hjelpe på distribusjonen av den gode gamle glade Emissæren på sin reise rundt omkring i landets mange avkroker for å holde motet oppe i de små stillferdige bygder som vårt land er gjort av. Vi kunne trenge noen slike nå

3 years ago @ Våre Veger - 6,5 kilometer grusvei ... · 1 reply · 0 points

Ja, for tøffe viktige kondom-sykklister klarer ikke å sykkle på grus. Patetiske greier det der. kan ødelegge lakken vet du og skitne til kondomen ....

4 years ago @ Våre Veger - Nå har Metso beg... · 0 replies · +2 points

3D-trykking? Det var ett nytt fjaseord... Det er forskjell på en trykke prosess og en printe prosess så dersom dette er ett forsøk på å fornorske begrepet "3d-Printing" so va det særs lite velluka.

6 years ago @ Teknisk Ukeblad - Ja, det er faktisk en ... · 0 replies · +1 points

Lenge siden det var aktivitet i denne tråden git, men apple henger vel litt etter som alltid....

Men at iPad var først er vel så feil som det kan bli... Det første brettet het vel GRiDPad og kom ut lenge før apple kopierte ideen.... Ikke rare greien etter dagens standard men den gangen var det banebrytende nok og ble foregangs modell for PALM Pilot (samme utvikler). Ja ikke bare kopierte Apple ideen men de lærte også at man kan lage produkt-benevnelser hvor man blander store og små bokstaver på litt uvante måter og lager nyord. copy and paste mao.. GRiD som eide produket har som du ser en bitteliten "i" godt planta midt inni navnet sitt. copy copy copy! i'en var forresten en hyllest til intel som takk for hjelpen.

Men det er ikke det morsomste, jeg ler så jeg griner <lol>. GRiDPad'en ble altså laget av et firma som het GRiD Systems Corporation. Men padda ble ikke produsert inhous. Neeishda, den ble produsert av ett ubetydelig lite firma som het intet mindre enn <fnis> SAMSUNG, <tada og tjobing>. Men det er ikke det eneste. GRiD ble kjøpt opp av AST Computer, som igjen ble kjøpt opp av.. åja, der var det navnet igjen ja.. SAMSUNG.... Der fikk du den.

Man lærer til man dør på seg av latter.

6 years ago @ Teknisk Ukeblad - – Lei av CO2-hys... · 0 replies · +3 points

Hei.. Folkens. Artikkelen er fra 2009 ;) Men like aktuell da...

Reagere imidlertid på artikkel forfatters initielle kommentar. "Så rart det enn høres, er det mange som ikke tror på FNs klimapanel IPCC."

Snakk om Journalistisk brøler. Hva skjedde med læren om kildekritikk?

7 years ago @ Teknisk Ukeblad - Nå kan vi f&arin... · 0 replies · +2 points

Jammen det er jo mange forbrukere ombord på en Dremalinere, så den er nok dekket inn, skal du se...

7 years ago @ Teknisk Ukeblad - Denne brannbilen skal ... · 0 replies · +4 points

Hmm. Sist jeg hørte at "det ikke vil forekomme" var det nettopp DET som skjedde neste dag.

Men frykt ikke, Norge har i bøtter og spann av folk som da kan evaluere alt som gikk galt og som kunne ha blitt gjort bedre slik at vi atter kan klappe hverandre på skuldrene og nikke annerkjennende til hvor fandenivoldsk gode vi er.

7 years ago @ Teknisk Ukeblad - Brannforsker: – ... · 3 replies · +10 points

Hmmm... Men hva var årsaken til alle vibrasjonene????? Det som slår meg var at slike vibrasjoner hadde de obblevd før, og ingenting gjort med problemet(?)