Sixama

Sixama

47p

97 comments posted · 7 followers · following 0

418 weeks ago @ http://greekhoopz.blog... - Τα rosters &... · 0 replies · +1 points

Όχι, τον έκοψε ο προπονητής του. Τον είδε υπέρβαρο στην προετοιμασία και θεώρησε πως δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει. Δεν πρέπει να είχε άδικο αφού φέτος 13 παιχνίδια όλα και όλα έπαιξε με τους Πίστονς.

418 weeks ago @ http://greekhoopz.blog... - Ίδε &om... · 0 replies · +1 points

Δεν νομίζω πως η διαφορά στην αντιμετώπιση Καζλάουσκας και Ζούρου οφείλεται σε νοοτροπία που έχει να κάνει με το λαό μας. Είναι μάλλον αμιγώς μπασκετικό το θέμα. Από τη μία η διαπλοκή μεταξύ Ελλήνων προπονητών και δημοσιογράφων, από την άλλη η αιώνια αίσθηση πως οι Έλληνες προπονητές είναι αδικημένοι και δεν παίρνουν τις ευκαιρίες που δικαιούνται έναντι των ξένων.

Πριν από οποιαδήποτε αλλαγή προπονητή στην εθνική χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας στην ΕΟΚ. Δεν είναι δυνατόν να σου λέει ένας παίκτης, δώστε μου άδεια γιατί η μητέρα μου πάσχει από καρκίνο και συ να του απαντάς με "τιμωρίες" και φοβέρες. Δεν είναι δυνατόν να σου ζητάει ο παίκτης 2 ημέρες άδεια και συ να μην αντιμετωπίζεις με λογική το γεγονός πως όντως μπορεί να χρειάζεται αυτήν την άδεια. Δεν είναι δυνατόν να αναγκάζεις παίκτες με τραυματισμό να συμμετέχουν στις υποχρεώσεις της ομάδας, επειδή έτσι επιτάσσει το "εθνικό καθήκον". Η εθνική δεν είναι κάτεργο. Όταν όμως καταντάει το εργαλείο διαφήμισης ενός και μόνο προσώπου, τότε φτάνει να μετατράπεται σε κάτεργο.

418 weeks ago @ http://greekhoopz.blog... - Ίδε &om... · 1 reply · +1 points

Εξαρτάται από το πως προσεγγίζει κανείς τις απουσίες. Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για το "βάθος του ελληνικού μπάσκετ" πριν τους αγώνες και κατόπιν εορτής να αναθεματίζουμε τους απόντες. Βρίσκω αστείους τους αναθεματισμούς γιατί δεν μπορούν να με πείσουν με τίποτα πως για την κακή εικόνα της ομάδας ευθύνονται οι απουσίες. Συν τοις άλλοι αυτό το "δώσιμο" του Βουγιούκα, ακόμα και αλήθεια να είναι, δεν ήταν σωστή κίνηση από πλευράς Ζούρου. Όπως προκαλεί απορίες η ενέργεια του Παπαδογιάννη να αποσύρει επίμαχες αποκαλύψεις από το άρθρο αρκετή ώρα μετά την αρχική του δημοσίευση. Πριν από λίγο ο Βουγιούκας απάντησε τουιτερικώς στο Ζούρο, χαρακτηρίζοντας προκλητικές και λανθασμένες τις δηλώσεις του Ζούρου.

418 weeks ago @ http://greekhoopz.blog... - Ίδε &om... · 0 replies · +1 points

Σωστή η παρατήρηση Zoys! Διορθώθηκε το λάθος...

419 weeks ago @ http://greekhoopz.blog... - Στη μ... · 0 replies · +1 points

Δεν έχω καταφέρει να παρακολουθήσω ποδοσφαιρο απο κοντά μέχρι στιγμής. Μόνο από την τηλεόραση...

Το μόνο άθλημα που είχα δει από κοντά, πριν φυσικά το φιλικό της εθνικής, ήταν το AFL. Το δικό τους ποδόσφαιρο δηλαδή, ένα άθλημα που μοιάζει κάπως με το ράγμπι και είναι το δημοφιλέστερο σπορ στην Μελβούρνη.

Ναι, οι περισσότεροι Αυστραλοί γνώριζαν πως δεν ήταν η κανονική ελληνική ομάδα αυτή που αγωνίστηκε...

Η χώρα αυτή στήθηκε εξ αρχής ως πολυπολιτισμική κοινωνία. Δεν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις με τα εθνικά κράτη της Ευρώπης.

Thanks για τις ευχές!

441 weeks ago @ http://greekhoopz.blog... - Όλο&io... · 0 replies · +1 points

Στο fantasy της Euroleague υπάρχουν τρεις κατηγορίες θέσεων: Point Guards, Shooting Guards & Small Forwards και Power Forwards & Centers. Ο Κιριλένκο ανήκει στην τελευταία κατηγορία από τις τρεις.

Παρακαλούμε...:)

456 weeks ago @ http://greekhoopz.blog... - Χαμό&gam... · 0 replies · +1 points

Χρωστούσα ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο άρθρο, νομίζω πως ήρθε η ώρα να το κάνω...
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathr...

457 weeks ago @ http://greekhoopz.blog... - Μπρο... · 0 replies · +1 points

@ psilos & baskethood

Δεν είναι ακριβώς έτσι παίδες. Η Μακάμπι και η ΤΣΣΚΑ είναι ομάδες με στόχο το F4 και έκαναν τέτοιου είδους μεταγραφές (Φάρμαρ, Κιριλένκο). Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, αν δηλαδή οι ομάδες που έκαναν τέτοιου είδους μεταγραφές είναι επιπέδου ΤΟΠ 16 ή παραπάνω.

Το ζήτημα είναι το εξής: Η Ζαλγκίρις πήρε τον Λόουσον και θέλει και τον Κάμαν. Με τους 2 αυτούς παίκτες ανεβαίνει σαφώς επίπεδο. Αν ξαφνικά το λοκ άουτ λήξει πριν π.χ. την 4η αγωνιστική του 1ου γύρου, οι 3 πρώτοι αντίπαλοι της Ζαλγκίρις, σε περίπτωση που ηττηθούν από τους Λιθουανούς, θα έχουν κάθε λόγο να φωνάζουν πως αλλοιώθηκε η διοργάνωση με την βραχυχρόνια παρουσία των δύο παραπάνω παικτών.

459 weeks ago @ http://greekhoopz.blog... - Η με&ga... · 0 replies · +1 points

Δεν κάνεις λάθος...
Επίσης ο αδερφός της, θέλει να τον αποκαλούν "Αφρικανό Βίκινγκ" :):):)

461 weeks ago @ http://greekhoopz.blog... - Με τ&om... · 0 replies · +1 points

Δεν "έφαγα" καμία ομάδα...

Κάθε ομάδα κρίνεται με βάση το αν πετυχαίνει τους στόχους της ή όχι. Αν δεν κάνω λάθος ακόμα και μετά την οριστικοποίηση των απουσιών, όλοι συμφωνούσαν πως η είσοδος στην 8άδα ήταν ένας καθ' όλα εφικτός στόχος. Ιδιαίτερα μάλιστα από τη στιγμή που η κλήρωση ευνοούσε αρκετά προς αυτήν την κατεύθυνση. Αν περάσουμε λοιπόν στην 8άδα θα έχουμε εκπληρώσει τον προφανή αρχικό μας στόχο και από εκεί και πέρα θα διεκδικήσουμε, με όσες πιθανότητες μας αναλογούν την είσοδο στο προολυμπιακό τουρνουά. Αν όχι, τότε προφανώς θα έχουμε αποτύχει.

Το τωρινό υλικό της εθνικής ομάδας, δεν χρειάζεται καθόλου παραπάνω χρόνο, για να αποκλείσει ομάδες όπως τα Σκόπια και η Γεωργία. Μην τρελαθούμε εντελώς...