Siset_Perico

Siset_Perico

98p

169 comments posted · 1 followers · following 0

179 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +18 points

O un porter jove del planter, o Kameni.

179 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +2 points

Això simplement és un intent barroer d'enmerdar Omnium amb una desfeta humana, i punt.

179 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +3 points

Sento haver anomenat un dels teus referents intel·lectuals. Prefereixo mil vegades la Sra. Rahola, com a mínim no crida a posar bombes a les cerveseries de Baviera, ni pendre per ostatges els turistes de Mallorca, ni demanar el boicot al cava,....

179 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 4 replies · +3 points

Anem be si les lectures de referència de Pericos Online són l'OK Diario i similars, podrieu convidar al Losantos de tertulià.

181 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +6 points

Aquesta noticia, amb perdó, és un cagarro. Sembla que teniu poc moviment i inteneteu crear una notícia que doni "vidilla". Perfectament normal que un pare sigui de l'equip on juga el seu fill.

183 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +10 points

Tots amb Costa Rica o Colombia, o per tarannà perico amb Islandia.
Ja ho va dir el Profeta, "abans serà bona persona un culé que un jugador perico anirà a la selecció".

187 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 2 replies · +2 points

Aquí no hi ha ni bons ni dolents (perdó, si hi ha dolents negociadors...), Pau és un professional i ha de mirar pel sues interessos. Com ho fa Diego, que cobra la seva morterada. Un error més de l'actual direcció, esperem que aquest error no ens hagin costat la única oportunitat per creixer i comencem una altra etapa d'economia de guerra que ens porti a la desaparició. Si marxa Pau perdem un gran actiu. L'error va ser fitxar Roberto i cedir Pau, si li hauria d'haver presentat un projecte de futur Diego/Pau.

188 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +14 points

Aquest tema ja cansa. Amb els derbys sempre sortim escaldats. Si fem un bon paper llavors s'ha de desviar l'atenció cap altres temes (sempre negatius cap a nosaltres) i si perdem llavors repetició dels gols, que guapos són i que bons. El que no s'ha der fer es caure en la seva trampa i només parlar de que varem jugar de tu a tu contra un equip de 800 milions de pressupost i que se les van veure canutes (si no de que l'eufòria per empatar amb el 15 è de la classificació).

189 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +6 points

Selectiva res de res, es va decidir només portar banderes blanc i blaves, qui no ho va respectar?, només la part la de les banderes espanyoles, les estel·lades van desapareixer totalment.
Tothom qui porta una bandera al camp és per alguna cosa: o anima el seu equip (blanc-i-blaves), o fa una reivindicació política, o està fins els collons de que algú intenta imposar una ideologia al club, i porta la bandera contraria.
Dir que portar la bandera espanyola no es fer política, es com dir que no vols ofendre quan dius l'Espanyol de Cornellà (està al mateix nivell intel.lectual).

189 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 2 replies · +15 points

Lamentablement no serveix per res. Molts de les banderes són totalment aliens al club i apareixen en partis determinats, el del Barça i el del Madrid (per animar-lo) i al de l'Atletic Club.