Realisten

Realisten

93p

1,269 comments posted · 4 followers · following 0

6 weeks ago @ Våre Veger - Bygging av vindm&oslas... · 0 replies · +6 points

Må da være lettere å male melet andre steder, og helst ikke direktedrevet av vindkraft. Vi har jo funnet opp strøm og elektriske motorer som kan drive møllene der det er lett å få melet videre.

22 weeks ago @ Våre Veger - Nå har Vegvesene... · 0 replies · +1 points

Tydelig at du ikke skjønner hva du selv skriver.

23 weeks ago @ Våre Veger - Nå har Vegvesene... · 2 replies · +3 points

Det var en veldig fin tunnel å kjøre gratis i. Må jo bare få sende en takk Tecsidel. Kan ikke skjønne at det blir flere turer der for min del så om betalingene må stå noen år ekstra er ikke så farlig.

27 weeks ago @ Våre Veger - I dag er den store dag... · 0 replies · +2 points

Din politiske slagside er og blir ditt problem. Dessuten tar du feil så det griner. Sett deg inn i bakgrunnen her.

27 weeks ago @ Våre Veger - I dag er den store dag... · 0 replies · +1 points

Nå er jo omtrent alle veialternativene bestemt som hovedveiforbindelsen mellom øst og vest. Ingen ville at deres vei til hytta skulle bli nedprioritert. Sånn sett så har en vedtatt hovedveier til fjells. Det er jo knapt noen som ønsker å kjøre hele veien over.

27 weeks ago @ Våre Veger - I dag er den store dag... · 0 replies · +1 points

Ikke bare har det Kongsberg som mål, det har Teknologiparken som mål, og nå med egen innkjøring uten å kjøre gjennom sentrum.

28 weeks ago @ Våre Veger - I dag er den store dag... · 0 replies · +2 points

Hvordan det? Du har jo ikke skjønt at veien går et godt stykke sør for sentrum av Kongsberg. Antallet rundkjøringer er helt idiotisk, men det har jo ingenting med at det ikke går gjennom sentrum å gjøre.

28 weeks ago @ Våre Veger - Nye Veier feilinformer... · 0 replies · +1 points

Nordover langs svenskekysten. NEsten kontinuerlig 2+1 uten problemer. Den du referer til var ikke en skikkelig 2+1, men en kort strekning med litt forbikjøringsfelt.

28 weeks ago @ Våre Veger - Se bildene: Bygger fir... · 0 replies · -1 points

Enda mer bortkastet trailertilpasning. Tungtrafikken må heller bort fra veiene, det vil fjerne veldig mange ulykker samt nesten fjerne behovet for vedlikehold. Er jo ingen som ønsker rogalendingene nærmere Kristiansand.

49 weeks ago @ Våre Veger - Nye Veier feilinformer... · 0 replies · 0 points

Det er jo så mange som ønsker å øke med tungtransport på veiene så gode forbikjøringsmuligheter er ekstremt viktig. En må nok også innføre generelt forbud for disse å bruke venstre felt. Tungtransport i 89 sammen med øvrig trafikk i 110+ er jo også tidvis en spennende kombinasjon. Men du må huske at folk bruker jo dødsfallene på veiene til å skaffe seg selv raskere vei. Tryggheten er nok kun et papirargument siden en er veldig villig til å øke hastigheten. Og nettopp derfor er 90km/t for lite for disse. Det må bli 110 eller aller helst mye mer. Ingen kostnad er for høy så lenge en selv får raskere vei, eller tryggere som det omtales som.