PericoValls

PericoValls

87p

168 comments posted · 13 followers · following 1

2 years ago @ La Grada - Las notas de los futbo... · 1 reply · 0 points

Keidi molt millor nota. RDT no tan alta. A part de Vidal els reserves no aporten res...ni Melendo, ni Embarba, ni Loren

2 years ago @ La Grada - El uno por uno del Esp... · 0 replies · +10 points

Fitxant suplents del Betis que en un any van fer un gol, com hem de créixer?. I m'hi jugo un pèsol que l'any que ve seguirà aquí, encara que ens costi una milionada. Temps al temps!. En un club pobre no es poden fer aquests fitxatges: Vadillo, Loren,...I alguns han de ser cedits i que demostrin si son vàlids pel 1r equip: Melamed, el porter,...que aquí ràpid traiem Messis!. Ahh i Jutglà em sembla que podia ser un bon jugador per l'Espanyol...i també era de la casa.

2 years ago @ La Grada - El uno por uno del Esp... · 2 replies · +19 points

Falten jugadors que es posin l'equip a l'esquena, que tirin del carro...com Aspas del Celta. I una mica mes de mala baba..s'ha de coòrrer més, pujar i baixar...i no tants passets que no serveixen per res. I cada dia mitja hora més aprenent a xutar a porta, tirar faltes, ... I algú es creu que ens donaran 80 milions per RDT?

2 years ago @ La Grada - El Espanyol no tiene o... · 0 replies · -16 points

Tot el Sheriff val 12 milions d'euros. Segur que a Europa hi ha molts equips com aquest que tenen bons jugadors i no son molt cars. Un bon secretari tècnic i el seu EQUIP haurien de tindre tots aquests equips controlats. Segur que trauríem bons jugadors com per exemple Lauridsen. Per fitxar jugadors que es treu el Betis que l'any passat va fer un gol, jove,... no calen tants càrrecs. Si hagués estat un krak de veritat el Betis l'hauria empentat a sortir?

2 years ago @ La Grada - Notas uno por uno de l... · 1 reply · 0 points

Algú creu que si LOREN MORON fos tan bo el Betis l'hauria deixat marxar ?... I el que es pitjor... em jugo un pèsol que el tindrem de compra obligatòria pel voltant dels 10 milions l'any que be. Va fer 1 gol l'any passat i creieu que aquest any en farà 20?...El Betis
va fer un gran negoci, com el Celta... Amb el que cobra... no hi havia a tot Europa un jugador encara desconegut que ens fes trempar més?... ,Això es feina d'un bon secretari tècnic ...veure partits i més partits,...per portar descartes de Betis i Celta no cal suar gaire la samarreta !. Amb aquest secretari tècnic no creixerem !.

2 years ago @ La Grada - El Espanyol enlaza och... · 1 reply · -16 points

Només sabeu veure el dolent que és el Didac i els fenòmens que tenim davant...voleu dir que RDT és tan bo com dieu?. Tres partits i no ha rascat bola i fàcil de marcar. Potser està una mica sobradet de pes, no sé..però tot molt preocupant!. Per cert Didac no ho has fet tan malament com dieu. Sembla que no es facin gols per ell!...Davanters espavileu que ja toca!

2 years ago @ La Grada - Adrià Pedrosa, operad... · 0 replies · +1 points

Ànims campió!

2 years ago @ La Grada - Loren Morón sigue ent... · 0 replies · -20 points

Deu ser el "comentaris" amb més negatius de la història. Això demostra que el jugador porta divisió. Visca l'Espanyol!

2 years ago @ La Grada - Loren Morón, fichaje ... · 0 replies · -6 points

Els que m'han omplert de negatius..per què ho fan? Algun equip de Madrid el vol fitxar?.....l'equip femení i les penyistes...el faran el seu ídol? No hem de defensar uns valors? I si ho va fer fa 7 anys i ara en té 27..era un nen?...

2 years ago @ La Grada - Loren Morón sigue ent... · 1 reply · -17 points

Un jugador que l'any passat va fer un gol, que amb el buscats que van els davanters el Betis el deix anar fins ahir deien que gratis, ara obligats a comprar-lo l'any que bé...voleu dir que no trobaríem un davanter jove, ràpid, amb ganes de triomfar, NOSTRE,...a tot Europa, a tot el món?....No controlàbem tan el mercat?...Si ens hem de fer grans amb jugadors que el Betis no vol...malament anem ! I si se'l volen treure del damunt ..els hem d'ajudar..després del de Rubi i Borja Iglesias?