Pekirito

Pekirito

109p

25 comments posted · 2 followers · following 0

1 year ago @ La Grada - Un penalti en el minut... · 2 replies · +2 points

No se si el VAR està acabant amb el futbol però tinc clar que estant acabant amb el VAR.

1 year ago @ La Grada - La afición del Espany... · 4 replies · +60 points

Marcar al 95 i no moure'm del sofà. Amb això ho dic tot. Chen ens ha salvat econòmicament i la seva confiança amb Rufete ens enfonsarà. Moltes coses inexplicables. 40 milions en fitxatges més els 20 de Calero i el Monito. Avui tots els jugadors estan devaluats i l'únic que està donant un rendiment d'acord amb el que es demanava .és un inconscient que mira més per ell que per l'equip. Dimata no ha fet una acció tècnica (un control,una passada, una cursa,un remat o un regat) que em faci pensar res positiu. Un jugador que potencialment ens va demostrar molt al principi com Monito, absolutament oblidat i seguim donant oportunitats a jugadors que es pasen més estona a terra i que ens enlluernem quan fa una bona passada. Una defensa que tremola, Un atac que es veu crispat, nerviós sense pausa, triant males opcions. Un entrenador fent de QSF a les rodes de premsa i que ha decebut als que vam creure que era un bon entrenador per l'Espanyol. La tornada de la única persona que ens ha donat alguna alegria (Rubi) la considero clau. La neteja de jugadors implicaria posar tota la plantilla en venda. No se si Puado (ahir perdut) Melamed (molt jove i per tant irregular) i res més. Embarba està gras (compareu fotos) David López és central, Pedrosa és un coladero, Oscar Gil no justifica que Victor estigui cedit, Cabrera és una màquina de perdre pilotes, Darder és escuma pura i sobrevalorat com pocs, RDT condiciona tot el joc, Melendo el toquen (el bufen i cau) i la setmana vinent seguiran jugant, docs és un entrenador que segueix les normes de vestidor, on les vaques sagrades no es toquen. I Rufete ,el responsable de tot, amagat. I la mala sort. Pals i més pals en moments claus, VAR negats, jugadors que fan el gol de la seva vida contra nosaltres (Nahuel, Isi, Messeguer...). Però seguim confiant amb els que ens van baixar. Jo ja he perdut la ilusió i veure l'Espanyol és com anar al dentista. Espero el dia de partit amb la mateixa ilu·lsió que una colonoscòpia. No m'ho mereixo. No ens ho mereixem

1 year ago @ La Grada - El difícil encaje del... · 0 replies · +21 points

Amb la mateixa continuïtat i paciència que han tingut altres jugadors (Marc Roca l'any passat, Darder, Melendo...) seria un gran reforç i dels pocs jugadors amb desequilibri, darrera passada i 7-8 gols per temporada. Ai si hauria entrat la jugada del camp del Fuenla!!! Un gol li canviaria la dinàmica. Per mi un gran jugador que se l'ha de mimar com a mínim, una quarta part del que mima i consentim a RDT.

2 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 2 replies · +24 points

El titular no ajuda gaire a remar per tornar l'Espanyol a primera. En primer lloc perquè, com s'aclareix més endavant, estem parlant de fracàs personalitzant en la persona, que va haver de vindre de la XIna, per salvar allò que , aquells que tan estimen i respecten l'idiosincràcia del club, havien portat a la ruïna. Per tant, sempre agraÏt al sr Chen. ,doncs ni tan sols aquesta web existiria si no fos per ell. Era un club mort i ara està viu. En segon lloc, qualsevol club de futbol està condicionat per la única cosa que fa que els clubs rutllin o no, que és l'esportiu. Si els resultats esportius son bons , ningú no parla d'estructures ni de res més. I és cert que no ha encertat en la tria però...Mirem que es deia al principi de temporada del fitxatge de Calero? Les opinions després dels primers partits del Monito?? Les pressions i enquestes per que Gallego (uno de noi) fos l'entrenador?? Sols hi ha coincidència i és amb el tema Borja. I el tema esportiu condiciona tota la resta. La relació social (distanciament) amb les penyes i amb l'afició en general està directament relacionat amb els resultats al camp. No recordo un cas d'un equip que vagi lider o ben classificat amb problemes amb les penyes. I a aquestes tot el suport perquè son la nostra ànima, sobre tot aquelles que van al camp a animar i no a les que utilitzen el nostre estadi (si no ho farien a qualsevol altre) per altres motius. Els càrrecs?? S'ha utilitzat mesures purament empresarials i models d'èxit en altres clubs i que no han funcionat per la moda del uno de noi. Lardin, Tamudo, Capdevila, i tants d'altres que coneixen bé el club però que no se exactament què aporten. Sols fa falta conèixer una mica el mon del ex jugadors professionals per saber com van els cops de colze per ser part d'aquesta part del pastisset. En definitiva, no fotem! Aquest titular ataca a una persona que ha estat la única que ha posat el seu capital per salvar l'Espanyol. JA VEIEU LA CUA DE GENT PERICA DE TOTA LA VIDA que està disposada a posar una part del seu patrimoni en joc,per fer-nos grans. Chen ho va fer i jo confio que ho seguirà fent.

2 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 1 reply · +2 points

És interessant això que expliques. he estat varies vegades al Regne Unit a diferents camps i la meva reflexió és pel fet que tenen clar que al futbol pot passar de tot....esportivament. Però el sentiment és el mateix a primera o a segona. I gaudeixen igual a primera i a segona.Son molt crítics (conec més el cas del Leeds o el Swansea) però el sentiment i el suport mai es posa en dubte a l'estadi i mentre dura el partit. Els veig gaudir des de l'escalfament, aplaudint els gols que fan a l'escalfament, un divertimento vaja.

2 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 3 replies · +20 points

No se si aquest home ho aconseguirà però de moment li haurem d'agrair sempre que ell ens va treure del pou. La pregunta és...EXISTIRIA L'ESPANYOL AVUI SI NO FOS PER CHEN? Ell ha posat els diners, el que molt pericos de pro diuen que faran si arriben al càrrec, però no tenen el potencial necessari per que al futbol actual, pugui créixer. Sols cal mirar els capitals socials que remenen a les seves empreses. Però una cosa la tinc clara: si l'Espanyol algun dia ha de ser un GRAN ho serà amb el Sr.Chen o no ho serà. I som-hi pericada! Hem de ser una mica anglesos i pendre'ns la situació com una situació que a l'esport sempre es pot produir. Leeds United, Sunderland... juguen a categories inferiors i omplen els seus estadis perquè a ells el que els agrada es veure jugar i lluitar, per defensar uns colors i uns sentiments. I els és igual a quina categoria sigui perquè per ells ".. is football, no more!!". Doncs això a gaudir perquè a mi el sentiment perico, no me'l traurà un descens. Els gols a segona els cantaré igual que a tercera , a primera o a la champions. (Això si,,demano un entrenador que ens faci trempar una miqueta!)

2 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 2 replies · +25 points

No estic ni trist. Sols ràbia, molta ràbia.

2 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +9 points

Després de molts anys, i des del gol del Coro, no he estat capaç de veure el final del partit, No puc amb el 4-4-2 amb Darder a la banda (de veritat fa mèrits al camp per ser sempre titular?) o veure com la pilota difícilment passa pel centre (la temprada de Roca és de suspens en general) i fem un futbol que no enganxa a ningú. Que no jugui Monito no té sentit. RDT és lo puto crac , però dura 60-70 minuts i sempre es canvia a Calleri. Que dir de Javi López. M'emporto la sensació que Embarba . si és jugador de banda, però insisteixo amb Darder. Ho vam aguantar quan QSF el feia jugar a banda i ell es negava. Ara fa el mateix, va al mig, deixa la banda i deixa venut al lateral. Sobre David López, és un bon mig centre si, però és un gran central. I Wu Lei, no es mereix l'ostracisme que està patint. Content si ,,,molt...però hi ha coses que no entenc ni entendré mai. O es reforça la zona central del camp, i la pilota passa per aquí o serà molt difícil.

2 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +5 points

Ara falta que pel públic en general també les baixin i ens posem al novell d'altres països

2 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 2 replies · +19 points

Algú té alguna mena d'informació de les clàusules de rescissió dels 3 fitxatges????