Ole Jacob Johansen

Ole Jacob Johansen

20p

21 comments posted · 127 followers · following 1

14 years ago @ Budstikka - Lokalavise... - Raja kuppet møtet · 0 replies · +2 points

Takk for det innlegget, Marianne. Jeg har snakket med flere andre i panelet som var av samme oppfatning, og det er det denne saken dreier seg om. Så får vi heller leve med anonyme skribenter som "Lange Anders". At anonyme feiginger som ikke ellers kommer til orde i det offentlige ordskiftet benytter fora som dette til usakligheter, er vel prisen man betaler for den åpenheten og demokratiseringen av ordskiftet som slike nettfora bidrar til. Takk til Budstikka.no som ved å holde tjenesten gratis medvirker til at mange kan engasjere seg.

14 years ago @ Budstikka - Lokalavise... - Raja kuppet møtet · 1 reply · +1 points

Jeg synes det er utrolig merkelig at det i artikkelen står at jeg skrev meldinger om debattopplevelsen på min Twitter-profil (det er Twitter med to T'er, Mari) onsdag kveld, når jeg faktisk ikke hadde gjort det og fortsatt ikke har kommentert debatten på Twitter? Forsøk på å spille synsk? I fall jeg skulle ha kommet til å gjøre det? Spåkone eller journalist? Eller kanskje forsøk på begge deler? :-)

14 years ago @ Budstikka - Lokalavise... - Raja kuppet møtet · 0 replies · +1 points

Marianne og jeg er svært uenige om svært mye politisk, men jeg tror vi begge har samme oppfatning om Rajas opptreden, som var preget av uredelighet og hersketeknikker. Jeg synes videre det er et poeng at han snakker usant både om andres politikk og Venstres egen politikk.

14 years ago @ Budstikka - Lokalavise... - Millionstøtte t... · 0 replies · 0 points

10,5 millioner kroner betaler Asker kommune i ren driftsstøtte til Asker kulturhus. De som hevdet at huset ikke bare skulle være selvfinansierende, men også gå med overskudd, gjør seg forhåpentligvis noen tanker rundt dette... 10,5 millioner kroner er ganske mye penger i et anstrengt driftsbudsjett for kommunen...

14 years ago @ Budstikka - Lokalavise... - http://www.budstikka.n... · 0 replies · +1 points

Det er helt riktig. Man var i sin tid ikke så opptatt av å fylle kulturhuset med kultur. Det altoverskyggende var bare å få bygget huset. Konkurransesituasjonen ble heller ikke viet oppmerksomhet av flertallet som trumfet prosjektet igjennom. Jeg tror man trygt kan fastslå at huset ikke har blitt den store berikelsen for kulturlivet i Asker.

14 years ago @ Budstikka - Lokalavise... - Reagerer på Frps... · 0 replies · 0 points

Hvor kjøpte du øl sist hvor det var glassflaske og gammeldags kork...? Utrolig at det er mulig å lage mediasak om noe slikt. Jeg begynner å lure på hvilken moraliserende formynderstat vi egentlig bor i.

14 years ago @ Budstikka - Lokalavise... - Dette svarte Aasen · 0 replies · +1 points

Det ble ikke forbud mot prostitusjon, Marianne, derimot forbud mot kjøp av sex. Ap har jo en lang og vond tradisjon for å ville forby det man ikke liker.

14 years ago @ Budstikka - Lokalavise... - - Slutt med laserkontr... · 1 reply · 0 points

Fra et intervju i "Østkantbladet" der Dag Tufte er sitert. Jeg har sakset følgende:

- I dag er jo country blitt stuereint, men da jeg hørte på country som ung ble jeg kalt for facist, jeg som aldri har lagt skjul på at jeg ligger mildt sagt til venstre politisk.

Say no more...

14 years ago @ Budstikka - Lokalavise... - - Slutt med laserkontr... · 4 replies · -1 points

Hva mener du med at det er vås? Dag Tufte er kommunist. Er det så overraskende? Vi vet jo at flertallet av norske journalister er røde, så Tufte føyer seg jo bare inn i rekken. Hva er problemet? Sjekk hvor du vil - han legger ikke skjul på sine sympatier. Vet ikke helt om jeg får tak på resonnementet: Dag Tufte er kommunist - derfor skal Frp glemme å få din stemme? Ehh... Hallo?

14 years ago @ Budstikka - Lokalavise... - - Slutt med laserkontr... · 3 replies · -2 points

Dette er det dummeste jeg har hørt på lenge. Hva blir det neste? Påstander om at Frp spiser barn? I stedet for å lese artikkelen - skrevet av en kommunistjournalist i Budstikka - hadde det kanskje vært bedre å være tilstede og dermed være bedre i stand til å referere korrekt hva som faktisk ble sagt og i hvilken sammenheng.