OMK

OMK

4p

3 comments posted · 1 followers · following 0

660 weeks ago @ Teknisk Ukeblad - Utfasing av oljekjeler... · 0 replies · +1 points

Nå må noen stoppe den inkompetente smørbukken i Olje- og Energi- departementet. Han vil ha renseanlegg for gasskraftverket på Kårstø til 25 milliarder og nå altså bruke 9 milliarder for en helt unødvendig utskifting av oljekjeler. Den globale temperaturen faller og faller, men det er tydeligvis vanskelig for politikerne å bruke fjellvettregelen om å snu i tide. Kan noen tilby mannen en fallskjerm så han kan gå tilbake til bondeyrket?

660 weeks ago @ Teknisk Ukeblad - Sn?hvit-rensing koster... · 0 replies · +1 points

Solheim og hans partikamerater er helt uten hemninger når det gjelder bruk av ressurser for å "rense" vekk CO2. Han vil alstå nå bruke en sum tilsvarende hele barnehagesatsningen for å rense CO2 på Snøhvit. Nå må disse klimafascistene kastes ut av regjeringslokalene jo før jo heller før de tar drepen på hele Oljefondet!

662 weeks ago @ Teknisk Ukeblad - – Vi må ti... · 0 replies · +1 points

Klimafascisten Erik Solheim bruker den innbilte klimakrisen for å gjennomføre sin totalitære politiske ideologi. Den globale temperaturen har falt i 10 år og fortsetter med samme trend på tross av kraftig økning i CO2 utslipp. Dette er omtrent som på børsen bortsett fra at her er det politikere som prøver å snakke opp kursen!