Nkonothebest

Nkonothebest

96p

9 comments posted · 1 followers · following 0

3 years ago @ La Grada - Moisés Hurtado envía... · 0 replies · +9 points

Una veritable llàstima que marxi, tots els pericos li tenim gran estima per com és i per l'estima que sempre ha tingut al club.

Molta sort, i esperem de cor que tornis algun dia, i si es aviat millor.

3 years ago @ La Grada - Espanyol – Osasuna, ... · 0 replies · -3 points

Doncs a mi em sembla perfecte !!!!
L'objectiu d'aquest any és sortir d'allà on som i d'on no hi hauriem d'haver tornat mai, per tant reservar els titulars ho trobo del tot correcte.
A més a més els tenim a la banqueta que en funció de com vagi el partit sempre poden acabar sortint.

Endevant Espanyol i a per l'Osasuna.

3 years ago @ La Grada - El sentido adiós de Pipa · 0 replies · +10 points

No entendré mai com en Pipa no va ser el nostre lateral dret titular l´any passat, dels que teniem era el millor amb diferència.
Li desitjo molta sort en aquesta nova etapa.

3 years ago @ La Grada - Stuani se aleja · 0 replies · +11 points

Si no es fitxa ja un altra devanter amb cara i ulls, pot passar que el darrer dia de mercat vingui algun llest i se´ns emporti a RDT i llavors si que ens quedarem a un pam de nas.

3 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 1 reply · +42 points

No entenc que vulguin fitxar un altre lateral dret, quan ja el tenim i es diu Pipa, en comptes de voler fitxar un killer que és el que realment necessitem com l'aire que respirem, independentment de que es quedi o no RDT.

3 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +2 points

Tot i que sembla que la lliga començarà el cap de setmana del 12-13 de setembre, ja ens podem posar tranquils tant en les entrades com en les sortides, no hi ha un duro enlloc, i tothom esperarà als últims dies de tancament del mercat per fer moviments, vol dir que de núvies pel Marc en seguiran apareixen, però la "pasta" damunt la taula fins a última hora ningú la posarà.

Dit això, per menys de 20 kilos jo no el vendria.

3 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +1 points

Pel que fa a RDT al principi quan van dir que el fitxaven no hi tenia cap confiança, després veient el seu rendiment vaig canviar totalment d'opinió i em vaig convertir en el fan nº1, malauradament després del confinament, on no sé que ha fet, però si el que diu la rumurologia és cert, i veient el rendiment que està donant, m'ha deixat totalment decebut, doncs era la peça clau per poder sortir del pou. Per tant, si ve algú amb com a mínim la pasta que ha costat, jo l'embolico amb un llacet i bon vent i barca nova.

3 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +5 points

Ja em sembla bé que hagin acomiadat al Pitu, jo ja hagués posat a qui ens hauria de retornar a primera l'any vinent, que hauria de ser en Luis Garcia, un tio amb un parell de c..., algo que ha faltat bastant, per no dir molt, tota la temporada.
I tots els que acaben contracte aquest 30 de juny que no s'hi estiguin ni un dia més, no sigui cas que encara els haguem de pagar algun extra fins que s'acabi la lliga. Quanta més netejar facin, millor.

A primera o a segona Espanyol sempre endevant !!!!

4 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +6 points

Això està molt bé, però no és el primera vegada que ens ho diuen i fins ara res de res...
Però ara sí que això és caixa o faixa, vol dir que ens els creurem i confiarem en ells com a mínim fins dissabte a la tarda.
Endavant Espanyol !!!!