Koraken

Koraken

64p

5 comments posted · 1 followers · following 0

9 years ago @ Kondis - Intervju med Frode Kle... · 0 replies · +13 points

Jeg vet ikke om dette kommentarfeltet blir brukt eller om noen leser dette, men jeg prøver meg på en kommentar likevel.
Takk Frode Klevstul for at du engasjerer deg, jeg skulle ønske at flere gjorde det samme. Jeg skulle ønske at jeg gjorde det samme. Jeg er imidlertid lat, og bare uteblir fra konkurranser. Det er i grunnen ganske synd, forbundet har tatt fra meg noe av det jeg liker best - å konkurrere. At det er et lavt beløp er ikke et argument i det hele tatt, ingen skal kunne tvinge til seg inntekter for ingenting bare fordi det for den enkelte er et lavt beløp. I så fall vil jeg kreve en krone for hver banktransaksjon som gjøres i Norge - eller forresten i verden.

Forbundet har demonstrert at de ikke er opptatt av idretten i det hele tatt. De har vist at de vil nekte løpere som løper i arrangementer som ikke genererer penger til forbundet å representere Norge på landslaget m.m.

Tygg litt på den.. Det er ikke viktig å få frem de beste løperne og talentene. Det som er viktig er å få pengene våre.

Dekadens på toppen er som regel en sikker indikator på at makten faller, jeg håper at det blir utfallet også i denne saken.

Gunnar Müdtzy-Knutsen

11 years ago @ Kondis - Bergen City Marathon [... · 0 replies · +1 points

Konkurransenervene er på gang, Jørgen! Kan man matche fjordåret?

11 years ago @ Kondis - Kondis kritisk til Fri... · 0 replies · +15 points

Det er mulig jeg bare er gammel og surmaget, men dette provoserer meg faktisk så mye at jeg kommer til å slutte å konkurrere fra og med 2014.

Det er ikke grenser for hvem som vil ha hendene sine i lommene mine. Siden jeg ikke er "lommemannen" så liker jeg det dårlig.

12 years ago @ Kondis - Løp med Rachel ... · 0 replies · +3 points

Hvem er så Rachel Nordtømme?

14 years ago @ Kondis - Barfotløping - ... · 0 replies · +1 points

Det var vel en tynn forklaring på hvorfor Løplabbet ikke tar inn denne varen. Alle som har mer enn to hjerneceller forstår hva som er den egentlige årsaken. Dette produktet undergraver hva Løplabbet lever av - og de lever av å selge demping.

Jeg får vel gjøre som jeg har måttet gjøre for å få fatt på sko uten demping: Kjøpe på internasjonale nettbutikker.

Løplabbet Adios!