JordideVilanova

JordideVilanova

66p

26 comments posted · 0 followers · following 0

2 months ago @ La Grada - Pere Milla, en la órb... · 0 replies · -3 points

EGGO Aleshores Deportivos, según Transfermark

1 year ago @ La Grada - Real Sporting-RCD Espa... · 0 replies · +5 points

En 3 setmanes marxen 3 titulars amb les seleccions, quin pla té VM, amb els canvis que està fen i el resultat que donen?

1 year ago @ La Grada - Esborrany automàtic · 0 replies · 0 points

Mira, encara hem fet un punt, de veritat que no m'ho esperava. Hi haurà cap periodista que surti a VM amb feina de camp, com passades bones/dolentes dels jugadors, comparant estadístiques d'aquest anys i l'any passat, ho dic pels laterals, L'ele, David, etc.

1 year ago @ La Grada - Espanyol - Rayo Vallec... · 0 replies · -1 points

Com pot ser tants negatius per comentaris obvis. Fa pensar.

1 year ago @ La Grada - Espanyol - Rayo Vallec... · 1 reply · +3 points

Aguirre està en el Monterrey mexicà des de desembre.

1 year ago @ La Grada - Diego López: "Espanyo... · 1 reply · +2 points

Odegaard, Halland, Berge, ...

1 year ago @ La Grada - Diego López: "Espanyo... · 5 replies · +28 points

salves en, 24 anys, 10 gols 10 assistencies, lliga Noruega, està pretemporada, 3 setmanes per endollar-lo. Equip: Stromsgoset, 13e classificat, es a dir ho tenia de fer tot. Només mirar, per l'amor de deu, només mirar.

2 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · 0 points

M'agrada aquesta exposició, en referència a Refete, hi ha molts exemples de dones i homes que van triomfar però que van fracassar en un principi: Bill Gates, Steve Jobs, Arianna Huffington, Mary Key Ash, en el món de l'esport George Stein Brenner (amo dels Yankees de Nova York), potser va fallar, sap on, pot corregir, donem-li una oportunitat: elecció de l'entrenador i elecció de la plantilla. Estarà vigilat per tota una afició i el Sr. Duran.

2 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 2 replies · +5 points

Tothom parla de les dues baixes, el Panda i Hermoso, però n'hem tingut 5 en realitat, on paren en Darder, Roca, Melendo? mitja plantilla, son bons jugadors però no tenen caràcter de lider, falta un Luis Garcia, un tio que quan va malament la cosa diu un mecagun... i tots firmes. Si mirem la classificació dels últims 6 anys, tenim molt poques possibilitats de salvar-nos, peròtambé ésveritat que si comparem les plantilles des del descens de l'At. Madrid no tenen comparació. Ara s'ha de fer un planing de cessions i fitxatxes pel primer dia de mercat, NO L'ÚLTIM, NO HI HA TEMPS, si han de ser cessions doncs cessions però gent de caràcter i quaitat, i un mínim de 4, crec.

4 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +10 points

Crec que s'ha de valorar en la justa mida: el Barça Richard les nostres figures, naltros els seus descartes O com a màxim els molt descontents, el dia que un puntal seu digui que vol jugar a casa nostra, aleshores, haurem triomfat.