JordiBridge

JordiBridge

78p

262 comments posted · 0 followers · following 0

68 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +21 points

El nostre capità Jarque no té oblit; qui l'oblida No és dels nostres.

135 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +1 points

Quise decir "foreros".

135 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +1 points

Hay algunos goteros que tienen poca memoria. No de acuerdan de las cantadas de Roberto. Puede ser que Diego López haya tenido últimamente algún que otro fallo, pero para mí durante las últimas dos temporadas nos ha dado una seguridad que no no daba ni Pau ni Roberto.

135 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +7 points

Rubí ha fet perdre els tres punts, pues possar al Sergio i al esbojarrat en Clavé de futbol del H. Pérez als minuts finals i amb avantatge de 1-2 és de "jutjat de guàrdia". A més el braç forma part del cos humà, un altra cosa és la intenció de aprofitar-se del membre superior.

135 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · 0 points

Ni sabía que llevar la bandera es ser "neonazi". O sea que llevar la bandera de tu país és ser el "palabro". Pues en el país del General McArtur, según tú, todos lo deben ser...

135 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · -1 points

A la Comunidad de Madrid hay cinco equipos en primera y a día de hoy. Fijaros en la realidad social deportiva de Cataluña que hay tres y parte de sus aficiones de la Liga tienen como objetivo entre ellas es reducir esa número. El porqué que lo defina otro.

135 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 1 reply · 0 points

Según el Diccionario. Lengua Española la palabra oscuro la define así: ". adj. Dicho de un color o de un tono: Que se acerca al negro, o que se contrapone a otro más claro de su misma clase. Creo que a veces la intención del insulto se presupone demasiado rápido.

138 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · -3 points

Societat catalana? No em facis riure...: Catalunya és una societat tribal avui dia aparentment unificada pels ajuts diversos que es donen pels impostos que paguem.

138 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · -7 points

Fumanchu em pregunto perquè ofens quan hi han persones de color que s'sutoproclamaven "Black Power"?

138 weeks ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 1 reply · +11 points

Veig una condemna quasi massiva a Calzón sense aclarir si és el pare o fill per un definició a una persona de color no gens apropiada. Alhora aquest medis periodístics no diuen quina classe d'insults ha rebut els components de l'equip espanyolista. En principi no podem jutjar al culpable perquè no el sabem: Calzón pare o fill? Segon: la resposta pot venir condicionada per la gravetat dels insults; no és el mateix "pericos de merda" que fills de pu*a, etc. Per tant no ens adelanten amb qualificacions si no sabem la persona que a inferit el insult i la resposta inadequada a una insults amb greuges desconeguts. Jo pregària contenció i espera i al mateix temps demanaria aquest mitjà periodístic més informació quan altres aficions ens maltracten de forma greu i a persones que no és poden defensar perque no estan entre nosaltres ( cas Jarque) entre altres. Ah! recordar s part de l'afició del Girona que no és gens tributària l'animadversió al nostre equip quan sempre han gaudit d'ajuts constants del nostre Espanyol.