Floringol

Floringol

84p

166 comments posted · 81 followers · following 0

2 years ago @ La Grada - Keidi Bare: "Daremos e... · 0 replies · +4 points

¡Este es mi nene!

3 years ago @ La Grada - Espanyol 2 - Castelló... · 0 replies · +2 points

Partit fàcil però de vendaval res. Si no fem el ruc no tenim que tindre problemes per pujar a primera però qui pensi que tenim un superequip ara mateix s´equivoca. Que pot créixer sens dubte! Però al seguir treballant en aquest sentit i al final de temporada reforçar l´equip, no debilitar-lo...que són capaços de tot. Amb l´equip actual i amb una bona dinàmica en pot bastar per no passar excessius problemes a primera però és jugar-se-la una mica...ja vam veure l´any passat el que passa quan es torcen les coses...Cal seguir treballant durant aquesta segona volta i millorar els engranantges, hi ha coses que comencen a anar soles i això m´agrada.

3 years ago @ La Grada - ¿Creéis que Oier ha ... · 0 replies · +5 points

Es hora de donar la oportunitat com a titular a Oier per a tindre un gran porter per la temporada que ve. Aquest any més o menys rendiran igual Oier com Diego...però Diego ja va demostrar l´any pasat que ja no te el nivell de primera, molts errors que ara no són tants pq els equips no arriben igual...però que igualment van sortint. Oier no ho farà pitjor que Diego aquest any i tenim oportunitat de fer creixer un porter per donar garanties l´any que ve a primera,si pugem clar...
Diego ha estat un gran porter però per molt bones paraules que tingui cap al nostre Espanyol per seguir cobrant pasta gansa, l´arròs el te passat. Ara ja ni ens en recordem de Victor Sanchez i Javi López,...i amb Diego passarà igual. Sabia nova per mirar el futur!

3 years ago @ La Grada - Luis García Plaza "di... · 0 replies · +12 points

Se está observando un extraño fenomeno en toda la costa peninsular, marea de espuma con aroma a diarrea denominada "La llorona" por los expertos.

3 years ago @ La Grada - Apostin al 10 · 1 reply · 0 points

300 CV? Estás seguro que no era un 4L ?

3 years ago @ La Grada - JAVI LÓPEZ, A CORAZÓ... · 0 replies · +3 points

Ehhh Javi! Tranquilito no me seas avaricioso... que yo llevo casi 40 años de perico solo diciendo que cosas bonitas del club y partiendome el pecho defendiendo al Mágico por donde voy... y aún estoy esperando un cargo...antes que tu voy yo y uno cuantos más... que tu ya pillaste cachote.

3 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 1 reply · +22 points

A JaviLo ze le ha aparezido la Virgen durante una decada. Jugador limitadísmo que se erigió como capitán gracias a que a Tamudo y compañia no les apetecía comentar la jugada al final del partido, y lo mandaba a él. Voluntad y sacrificio toda, el tenía que ser conciente de que para estar en un gran club como el nuestro en vez de un segunda A o Segunda B, tenía que suplir sus carencias con otras habilidades:. VictorSan, por el contrario, ha sido el declive de un buen futbolista y de un físico privilegiado, que cuando le ha fallado dicho físico ha deambulado por el campo como pollo sin cabeza y llegando tarde a cada acción del juego. Les deseo lo mejor por su profesionalidad y dedicación al club...y que si pueden ir a un Cadiz, un Huesca o cualquier primera o segunda puedan aportar su experiencia y puedan erigirse lideres tipo Salva Sevilla en el Mallorca, pero en el Espanyol ya hace tiempo que ya no dan para más, solo para menos.

3 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 0 replies · +16 points

Vergoya extrema. L´espanyol un club senyor? Ni nobleza ni polles. Aquest fet mereix moviment per part dels que tenim sentiment perico.. Que vegin del que som capaços que el got está vessant. Aquest cop han actuat amb prepotència contra el més dèbil, com qualsevol capataç pessetero. Es pensen que aquesta es la manera d´arreglar els 50 milions que van llençar a la bassura comprant mercenaris? Escòria de directius que ens han tocat i per desgràcia ens seguiran tocant. Tocant els collons

3 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 2 replies · +5 points

Ojo que hi ha novetat: "Podriem jugar Champions l´any que ve"

Se de bona font que el club està ultimant un comunicat i la pertinent denuncia al tribunal Mundial de l´Esport de Lausana (TAS) per la injusticia del gol anulat a Toni Velamazán l´any 2005 i que ens va privar de no Jugar Champions League. El club considera que hi ha serioses possibilitats de que la Champions 2020-21, donat el nou format "Coronavirus" s´amplii per encavir l´equip el nostre estimat club i així poder justificar celebrar els 120 anys d´història i justificar els elevats sous de futbolistes i director tècnic RufiSolutions. A més s´especula amb l´exigència d´una possible condemna penal per l´arbitre d´aquell famósl encontre, el controvertit Eduardo Iturralde Gonzalez i també pel seu equip d´assistents.

3 years ago @ http://www.pericosonli... - :: PericosOnline :: No... · 3 replies · +58 points

Ja està bé de anar de victimes. Que passa que també ens passejarem per segona "plorant"? Prou victimisme d´una p, vegada , tot i tenir el pressupost més gran de la categoria ja s´estan preparant el terrey per confeccionar un equip de merda i dient "oh que complicat que és tot" només inteten tapar la eva ineptitut. Però no se n´adonen que fa molt que els tenim calats o què? Perquè sempre en han de tocar dirigents tant inútils?

Al final tots aquests entrenadors dels que tant despotriquem com Rubi o QSF han acabat amargats de tenir que anar amb 4 canyes per aquets mons de Déu i veient com el directius ni tenen idea de fer un equip en condicions ni els donen llibertat ni diners per a que ells puguin fer....i quan es posa pasta ja s´ha vit que només es quan tenim la soga al coll i ja ens han donan la patada al tamburet, que es quan es fitxa a deshora i malament...després de passar mercats i mercats apurant fins l´últim minut per veure si queda alguna toia lliure, algun veterà per fer l´últim atraco, o algun cedit del Madrid per fer-los la feina i que deprés se l´enduguin davant la notra cara de tontos.

Estem a segona, cal preparar un bon equip per pujar, però amb vista i ambició per poder tindre la majoría de jugadors que ens permetin competir també a primera un cop pugem (si es que pugem clar...) estarem igual, tenint de fer un equip nou de zero i amb el mercat tant complicat que no sabem ni moure´ns per fitxar a segona imagina´t a primera. Que no em vinguin amb el cuento de que a segona s´ha de jugar amb jugadors veteran, bregats a la categoría per fitxar 7 o 8 jugadors ense projecció que després no ens serviran si pugem. Cal portar jugadors joves amb qualitat i amb ganes de millorar i de menjar-se el món i un entrenador amb personalitst, un lider que li marqui el territori al Rufete (ja que no plega ni fotent-li aigua bullent a les barbes) i que li digui " JaviLo, VicSan i DiLo no em serveixen per res, amb mi no jugaran i si vols tindre a tots aquests de la teva quinta en plantilla quedaràs encara més retratat del que ja quedes normalment."