Dem_Val

Dem_Val

58p

22 comments posted · 2 followers · following 0

6 years ago @ electomania.es - Valencia segĂșn Sigma ... · 0 replies · +1 points

Probablemente le conozcan más que al candidato del PP en València 😉

6 years ago @ electomania.es - Valencia segĂșn Sigma ... · 0 replies · +2 points

Massa preguntes fas! 😂

6 years ago @ electomania.es - Valencia segĂșn Sigma ... · 0 replies · +2 points

El candidat és Josep Barberà. És curiós com dos valencianistes com Josep Barberà i Roger Mira siguen de les terres de Castelló. M'alegre i molt. I seria una gran llàstima que no estigueren els dos en Les Corts.

6 years ago @ electomania.es - Valencia segĂșn Sigma ... · 2 replies · +2 points

Doncs jo sempre m'he considerat, em considere i em consideraré un valencianista liberal. Per tant, vaig vore que DV reprenien un altra vegada, ja que se congelà el projecte l'any 2013. Em vaig informar i em convenceren.

Tenim prou de força en la Marina Alta, Teulada-Moraira, Pego, Xàbia....de totes formes, com encara no s'han celebrat les eleccions municipals, vore'm quines zones són les millors per a DV, i en quines fallem.

6 years ago @ electomania.es - Valencia segĂșn Sigma ... · 2 replies · +1 points

De fet, Esquerra Valenciana irá y ya va con Esquerra Republicana.

6 years ago @ electomania.es - Valencia segĂșn Sigma ... · 4 replies · +2 points

Nosaltres anem molt bé, poc a poc, però l'important és que creixem. I l'important també és que hi ha molta gent nostra de tot el territori valencià. Cosa que ens alegrem i molt.

De moment som 18 regidors i 2 alcaldies, ens agradaria arribar a 100 regidors, l'any que ve. Qui sap, acabem d'escomençar.

Per cert, jo també m'he afiliat ben recent, com a "novatos" no et fa un poc de respecte la política i els polítics? A mi m'agrada molt la política, m'encisa, i encara més la local, però pense que hi han molts polítics nefastos, bufons i de cadireta. Cosa que no m'agrada gens.

I he de dir que a mí em van convèncer, si nos haguera estat d'espectador, "fuera del ruedo" con diuen els castellans.

Un plaer!

6 years ago @ electomania.es - Valencia segĂșn Sigma ... · 0 replies · +2 points

El PNV, es nuestro referente a nivel vasco. Con ellos iremos a las europeas, el año que viene.

6 years ago @ electomania.es - Valencia segĂșn Sigma ... · 1 reply · +8 points

I Valencianista!

6 years ago @ electomania.es - Valencia segĂșn Sigma ... · 0 replies · +4 points

De hecho el valencianismo liberal de la Unió Democrática del País Valencià, en las primeras elecciones "generales" del 1977. Obtuvo cerca de los 50.000 votos y el 2,6% a nivel valenciano. Sin redes sociales, con los partidos españoles en los medios, UCD, PSOE, PCE, AP.....y siendo unas "generales". A día de hoy, si las cosas se hacen bien, poco a poco. Y teniendo de referente nuestra historia. Alexis Marí, Roger Mira, Càndid Penalba....este ultimo Presidente d'Ateval i empresario.... Más las redes sociales y gente de base....dar la sorpresa, por qué no?

6 years ago @ electomania.es - Valencia segĂșn Sigma ... · 8 replies · +4 points

La sin razón de Ciudadanos en el tema de la rebaja al 3%, es brutal. L'acord del Botànic, tenia dos promesas muy importantes que prometió, una era reabrir RTVV, que lo ha cumplido y la otra que es bajar el listón al 3%, que espero que lo cumplan.

Y la verdad, es que un tándem liberal y valencianista con Roger Mira y Alexis Marí a Les Corts....m'agrada i molt! Aunque solamente fuesen ellos dos, pero que DV, obtenga representación, y no seamos la única nacionalidad histórica sin tener un partido valencianista i liberal. Me acuerdo del PNPV de Francesc de Paula Burguera, UDPV de Vicent Miquel i Diego. De todas formas como valencianista, os deseo también mucha suerte. I sobretot valencianisme.