Dag André Anderssen

Dag André Anderssen

69p

78 comments posted · 5 followers · following 0

305 weeks ago @ Teknisk Ukeblad - I dag åpner verd... · 2 replies · +1 points

Kan noen forklare meg hvorfor bygget er kledt med stålplater på den siden som vender mot Puddefjordsbroen? Passer ikke helt inn i miljøprofilen til bygget.

309 weeks ago @ Teknisk Ukeblad - Stortinget bygger ny g... · 2 replies · +9 points

Har vel aldri vært snakk om å ikke tillate varetransport innenfor Ring 1. Men heller begrense den til et mindre tidsrom tidlig på morgenen.

316 weeks ago @ Teknisk Ukeblad - – De som begynne... · 0 replies · +5 points

Med Iran på banen, Irak og Kurdistan som store eksportører som pumper frisk olje på markede, og skiferoljen i USA som ligger på lur, så tror jeg lav oljepris kommer til å vare ut dette tiåret, minst! Men jeg er ingen analytiker!

321 weeks ago @ Teknisk Ukeblad - Årlig leverer se... · 0 replies · +3 points

PVC-rør brukes jo i stor stil i bygg- og anleggsbransjen. Få byggherrer er opptatt av miljøbelastning eller klimautslipp når det skal bygges VA-systemer om det er plast, støpejern eller betong. Løsningen er enkel! Om offentlige byggherrer forbyr bruk av PVC på sine prosjekter vil markedet tilpasse seg. At Bellona går løs på leverandøren synes jeg er å begynne i feil ende.

325 weeks ago @ Teknisk Ukeblad - Slik blir minnesmerket... · 0 replies · -1 points

Detter er jo et minnested over de 69 menneskene som ble drept på Utøya. Mener du virkelig at vi ikke skal lage slike minnesteder?

337 weeks ago @ Teknisk Ukeblad - Fire kjemper om å... · 3 replies · +35 points

Synes fremdeles ikke begrunnelsen for skroting av Archer var god nok. I festtalene snakker forvarstoppene og politikerne stadig om mer samarbeid med naboland, felles våpenplattformer, samarbeid om utvikling, innkjøp, vedlikehold osv. Men når det endelig skal manifestere seg i noe konkret, så klarer de ikke å kjøre løpet ut.

Skulle gjerne sett en litt mer langsiktig og forutsigbar forsvarspolitikk. Blir litt ad-hoc nå. Det snakkes nå om oppbygging i nord, samtidig som hovedflystasjonen flyttes sørover, u-båtbaser selges til private, og forsvarsanlegg legges ned.

340 weeks ago @ Teknisk Ukeblad - Ny betongtype hindret ... · 0 replies · +5 points

Ikke viss det er lav støpehastighet.

386 weeks ago @ Teknisk Ukeblad - Widerøe sparer ... · 0 replies · +6 points

Det var vel Google som proklamerte noen år tilbake at de ikke skjønte hvorfor penger ble investert på verdens børser, når de istedet burde vært investert i energieffektivisering. Avkastningen ble mye større.

387 weeks ago @ Teknisk Ukeblad - Eni bekrefter: Goliat ... · 0 replies · +8 points

Derfor man skal tenke seg veldig godt om før man velger utenlandske verft med lite erfaring med leveranser til norsk sokkel. Hyundai har vel hatt utfordringer med å levere i henhold NORSOK-standard.

423 weeks ago @ Teknisk Ukeblad - – Vi ser for oss... · 0 replies · +5 points

Arkitekter har mer fornuftige arbeidsoppgaver enn å skrive søknader...