Baro_Zoldsas

Baro_Zoldsas

106p

42 comments posted · 51 followers · following 0

10 years ago @ Üllői út ... - Egy majdnem elkészül... · 0 replies · +2 points

videó a sajtótájékoztatóról: http://www.youtube.com/watch?v=NiqMKLXBqE0

10 years ago @ Üllői út ... - Hajdó Attila a Reggel... · 0 replies · +29 points

végre valaki. respect!

10 years ago @ Üllői út ... - Kubatov: felháborít ... · 0 replies · +2 points

Süt szegényből a butaság. Nevetséges ezt akkor leírni, amikor a tavaszi szezon negyedére eltiltanak egy Fradi játékost, csak azért mert megütötték és ő elesett. Más ugyanis nem történt.

10 years ago @ Üllői út ... - Jenner: 3 meccs, örö... · 1 reply · +40 points

Példátlan dolgok ezek, de hát már elvileg meg is szokhattuk volna...

Pavlovic eltiltása 3 meccsre érthetetlen, miután maga a kiállítás is jogtalan volt, ami nem azonnali piros volt, hanem második sárgával történt, de a sárgát is túlzónak érzem. Maximum azzal lehet megindokolni ezt, ha van a szabálykönyvben olyan, hogy az ütés után elterülő játékos sárgát érdemel. Pl. ennyi erővel Görbiczet is el kellene tiltani, nem csak Knezevicset, hisz a fejelés után ő is összeesett...
Lipták... Egy végtelenül antipatikus és képzetlen tarjáni senki. Nem tudok nem arra gondolni, hogy játszik kicsit a döntésben az idegen- és Fradi ellenesség.
Jenner. Amit a tokaszalonnás, zselés hajú díszbuzi Ricsi csinált a közvetítés alatt, az minden volt csak szakszerű nem. Vukmir eljátszotta a nagyhalált, nem ért az még szabadrúgást sem, nem hogy sárgát, de az hogy ezért 3 meccset kap? Mégis milyen indokkal?
Ne csodálkozzunk, hogy Besic le akar innen lépni. Meg már megy a magyar fiatalokat a csapatokba kórus is.
Külön megemlíteném Nyálasi viselkedését a 3. Félidő című műsorban. Egy rohadt büdös szava nem volt ahhoz, hogy az MTK 8 ember ellen rúgta a gólt.
Szomorú dolog ez az ellenszél, de még szomorúbb az ellenszélben mindig a mézesbödön felé hajló exfradisták viselkedése is. Egy bálvány lehetne még ma is, de ő ezt készpénzre váltotta. Mindenesetre egészségére.

10 years ago @ Üllői út ... - Kibeszélő a finnek e... · 0 replies · +19 points

ez nem kéz volt, hanem könyök, azaz szabályos a gól! :D

10 years ago @ Üllői út ... - Elek: Sz.rban hagyott ... · 0 replies · +6 points

Tudsz olvasni, fiam? Azt írtam, hogy az egyik legerősebb! Sorolj fel nekem ettől 5 erősebb Fradi keretet a múltból, és mea culpazok.
Eleknek mennie kell. Remélem most is beadja a lemondását, és most el kell ezt fogadni!
A véleményemet továbbra is tartom: BL final four szintű csapatból sikerült ezt kihoznia az edzőnek.
És a véleményem az erkölcséről: összefeküdni egy jóval fiatalabb lánnyal, aki a csapat legfontosabb tagja, nem csak erkölcstelen egy edző részéről, hanem árt a csapatnak is. Lehet downolni, leszarom. Ami abban az öltözőben zajlik, annak mindenhez van köze, csak a három E betűhöz nincs.
Ezeket a dolgokat egy liberális skandináv társadalom elfogadja és ott működőképes, itt kicsit sem az. Én rühellem a liberalizmust, és megvetettem mindig azt a tanárt aki a tanítványait, tekintélyét kihasználva, fogalmazzak finoman, magáévá tette.

10 years ago @ Üllői út ... - Elek: Sz.rban hagyott ... · 6 replies · -76 points

Tisztelt Elek Úr! Ön pedig szarban hagyta a vezetőséget, amely remek munkát végez. Látja, azt a bizonyos anyagot lehet kenni tovább, ám ha ennek a gondolatmenetnek behódolnék, akkor ennyi erővel azt is gondolhatnám, hogy Egervárit szarban hagyta a csapata Amszterdamban, pedig ő egy jó edző. De a tények makacs dolgok, a Fradi közel áll ahhoz, hogy elvérezzen a BL után a KEK-ben is. Ez a keret pedig több, mint erős. Vélhetően a Fradi történetének egyik legerősebb kerete.
Nos, a megoldást Ön egészen leegyszerűsítette, de én azt hiszem nem csak a játék volt méltatlan a Clubunkhoz, hanem a felelősség elkenése és a másikra mutogatás is.
EEE, Elek Úr! Ebből is az Erkölcs az, amit ajánlanék Önnek végiggondolásra. Ha érti mire gondolok! ;) De további jó munkát, remélem holnap reggel már úgy ébred, hogy magába néz és megkeresi a saját hibáit is. Mert hát az van bőven Önben is, mint ahogy mindenkiben. Önkritika! Ez nagyon hiányzik Önből!

10 years ago @ Üllői út ... - Itt a FubarSport - Eli... · 0 replies · +12 points

Továbbra is hiánypótló, amit Ön Ferenczi Attila Úrral karöltve csinál!
Mindent lehet kritizálni, de azért az Ön videói tartalmilag sokkal többet adnak bármelyik jelenlegi vagy múltbeli labdarúgással foglalkozó magyar médiatartalomnál. És ezzel a dokumentumfilmes stílussal sincs bajom... Ha így több emberhez tud eljutni a mondanivalójuk, akkor csinálják a továbbiakban is ezen a módon.
Remélem egyre gyakrabban lesz módom megnézni új videókat Önöktől!
Üdvözlettel,
György

10 years ago @ Üllői út ... - Az első tíz forduló... · 2 replies · +10 points

Beállt az MLSZ mögé, olyan semmitmondóan, olyan Nyilasi Tibisen.
"Én egy kicsit kényelmetlen helyzetben vagyok, de azért megkérdezem, hogy Bukarestben a képzés miatt nem futottak-e a meghatározó embereink és hogy Andorra ellen a képzés miatt játszottak-e így – kezdte a korábbi válogatott klasszis, majd kérdésre nem akarta nevesíteni, kikre gondol. Az FTC ikonja folytatta:

– Szerencsére Ádám az utóbbi években nem a rossz magyar játékosképzésben vett részt. Nagyon szurkolunk neki, hiszen már eddig is hatalmas utat járt be. De ki mondta például Dzsudzsák Balázsról, hogy képzetlen, amikor kiment Hollandiába? Leszállt a repülőről, aztán megverte az Ajaxot egyedül."

Azaz mert Dzsudzsák rúgott szabadrúgásból egy gólt az Ajax ellen az első meccsén, ezért jó a magyar edzői kar, jól volt felkészítve???? Mi van???? És Mészöly Géza, Várhidi Péter, Csank, Klement és Hajdu Attila után ezzel Nyilasi is az igazat mondó Szalait ekézi. Remélem ezekért a mondatokért szépen fizet az MLSZ neki, az még fájóbb lenne, ha aprópénzért csinálná ezt. Arra már gondolni sem merek, hogy ezt így gondolja. Az lenne csak illúzióromboló a számomra. Érdemes megnézni a fradiszív you tube csatornáján a Ferenczi Attilával készült riportot.

10 years ago @ Üllői út ... - Az első tíz forduló... · 5 replies · +9 points

Off. Félek, Nyilasi a mai Zuhanyhíradós nyilatkozatával, olyan Dopemanesen döntött még egyet az amúgy is már ingatag lábakon álló szobrán. Szomorú vagyok. Nagyon. Továbbra is van az a pénz...