BRESKA_1

BRESKA_1

58p

20 comments posted · 1 followers · following 0

8 years ago @ https://www.volosfans.... - Που... · 0 replies · +3 points

Χαιρέκακο άρθρο και έλλειψη σεβασμού σε παίκτες που πρόσφεραν πολλά στην ομάδα μας...και πολλοί απ΄αυτούς έφυγαν αναίτια και νύχτα. Ειδικά στην περίπτωση των Ρόκα, Σολάκη και Μπρέσκα αντί να τιμηθούν από την ομάδα ανάλογα με τη μεγάλη τους προσφορά, φύγανε πικραμένοι και με αιχμές. Συνεχίστε να κάνετε τέτοια και θα βλέπετε μόνο τον εαυτό σας στο γήπεδο. Το δούλεμα τελείωσε και αυτό φαίνεται και από τις χαμηλές πτήσεις στα εισιτήρια διαρκείας...

8 years ago @ https://www.volosfans.... - Τόρη&sigm... · 0 replies · +5 points

Τα αίτια χαμηλής κίνησης των διαρκείας είναι κατά σειρά:
1. Η οικονομική κρίση που κάθε χρόνο γίνεται και χειρότερη
2. Το δούλεμα που φάγαμε από τη διοίκηση πέρυσι και πρόπερσι με τις βέβαιες ανόδους που μας υπόσχονταν...
3. Τα πολύ αρνητικά αποτελέσματα εντός έδρας που ξενέρωσαν τον κόσμο ο οποίος έφυγε πολλές φορές με σκυμμένο το κεφάλι απέναντι σε ομάδες με πολύ μικρότερη δυναμικότητα από τον Ολυμπιακό.
4. Η -χαμηλότερων προσδοκιών- ομάδα που χτίζεται φέτος με νέα παιδιά που σε προδιαθέτει για τις θέσεις 5-8.
5. Η παρουσία στην κατηγορία ομάδων όπως η ΑΕΚ, η ΑΕΛ, ο ΑΡΗΣ, ο ΑΠΟΛΛΩΝ και η σημαντική ενίσχυση ομάδων όπως η ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ κ.α. σε συνδυασμό με τη μια (την άλλη θα την πάρει η ΑΕΚ) θέση ανόδου.
6. Πέρυσι, μαγνήτη αποτελούσε και η παρουσία στην ομάδα πολλών παικτών από την ομάδα του 2010-11, αλλά και πολλών αναγνωρίσιμων και σουπερλιγκάτων παικτών οι οποίοι φέτος έχουν αποχωρήσει αλλά, κακά τα ψέματα, προσελκύουν φιλάθλους.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, πιστεύω ότι οι πωλήσεις εισιτηρίων φέτος θα παρουσιάσουν πτώση αισθητή...

8 years ago @ https://www.volosfans.... - Τέλ&omicro... · 0 replies · +9 points

Οι μεγάλοι παίκτες πρέπει να τελειώνουν την καριέρα τους στην ομάδα που αγαπούν και αγαπιούνται! Ακόμα και όταν έχουν μεγαλώσει και παίζουν λιγότερο! Οτιδήποτε άλλο αποτελεί αχαριστία απέναντι στην προσφορά τους! Πόσο μάλλον όταν έχουν να προσφέρουν ακόμα!
Εμείς είμαστε ακόμα μακριά από το να υιοθετήσουμε συμπεριφορά μεγάλης ομάδας!
Ένα ακόμα λάθος μετά τον Ανιέτε και πολλά άλλα που ακολούθησαν!
Αντίο Μάριο Βολιώτη! Μαζί με τον Μπόντα ό,τι καλύτερο από ξένους παίκτες έχει περάσει από την ομάδα μας!

8 years ago @ https://www.volosfans.... - Θα π&al... · 0 replies · +16 points

Σε αυτή τη χώρα σταματά η λογική και βασιλεύει η μ...κια! Το ξέρει ο Μανουέλ αυτό! Όμως εμείς τους βολάρες δεν τους ξεχνάμε! Και το Σολάκη! Μακάρι να γυρίσει πίσω στην Ισπανία να βρει κάποια άκρη γιατί εδώ...

8 years ago @ https://www.volosfans.... - Νέο&sigmaf... · 2 replies · +5 points

Αψυχολόγητη, ρισκαδόρικη και αχάριστη κίνηση λίγο πριν το τέλος...Αλλαγή των πάντων και αυτοί που θα έρθουν πότε θα εγκλιματιστούν; Οι Ρόκα και Σολάκης ήταν δικά μας παιδιά και έπρεπε να μείνουν και να προσφέρουν ακόμα και σε δευτερεύουσα θέση, κάτω από τις οδηγίες ενός άλλου προπονητή. Ντροπή! Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να έχεις προπονητικό τιμ από τα σπλάχνα σου...Ήμαστε πολύ Ουγκάντα τελικά! Και επιτέλους, σταματήστε να βρίζετε τους παίκτες! Το ΕΑΚ έχει μετατραπεί σε καυτή έδρα για τους δικούς μας που δεν μπορούν να σώσουν από τα μπινελίκια! Μέχρι και τον Παναιγιάλειο χειροκροτούσαν σήμερα κάποιοι δικοί μας!

8 years ago @ https://www.volosfans.... - Να γ&io... · 1 reply · -2 points

Η ανακοίνωση αυτή είναι ένας από τους λόγους που αυτή η πόλη δεν μπορεί να πάει μπροστά σε συνδυασμό και με τους άχρηστους πολιτικούς της...Με αυτή τη λογική οι Αγριώτες θα έπρεπε να είναι Θησέας Αγριάς γιατί είναι Αγριώτες και οι Βελεστινλιώτες Ρήγας γιατί είναι από κει. Αφήστε τους τοπικισμούς και ο καθένας ας είναι με όποια ομάδα θέλει. Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ είναι πάνω απ όλα και η Νέα Ιωνία είναι κομμάτι της ιστορίας της όπως και η Νέα Ιωνία της Αθήνας και η Καλαμαριά της Θεσ/νίκης κλπ...Το πανό που αναρτήθηκε στον αγώνα με τα Χανιά ήταν ντροπή και φαινόταν από την τηλεόραση, όπως και η πιπίλα για την Κασσάνδρα που αναπαρήγαγε το παπαγαλάκι της διαπλοκής Λυριτζής και ακούγεται στα Νικιώτικα στέκια. Πάνω απ όλα η πόλη μας παιδιά και μακριά από διχαστικά και ρατσιστικά συνθήματα που την κρατάνε πίσω και από τη μία και από την άλλη πλευρά! Μακάρι και οι δύο ομάδες να ανεβούν και ο Βόλος να αποκτήσει αυτό που φοβήθηκαν τα σάπια κατεστημένα πριν από 3 χρόνια και αυτό είναι μια ισχυρή παρουσία τόσο στα ποδοσφαιρικά, όσο και στα πολιτικά πράγματα με την εκλογή του Αχιλλέα, την παρουσία του οποίου φοβούνται και έβαλαν τον Μιτζικό για υποψήψιο από τη Ν.Δ.

8 years ago @ https://www.volosfans.... - Παρ&epsil... · 0 replies · +3 points

Κανονίστε μόνο να τον δούμε σε λίγο στα κυανόλευκα να βγάζει μάτια...Ο Ανιέτε δεν σας έβαλε μυαλό; ΚΡΙΜΑ!!!!

8 years ago @ https://www.volosfans.... - Ένα spa &gam... · 0 replies · +3 points

Αγρυπνείτε, το Σύστημα είναι ακόμα εκεί και θα κάνει το οτιδήποτε για να μην ανεβούμε στη Λίγδα...
Ο Βαζάκας είναι φίλος του Ολυμπιακού και πρέπει να του φερθούμε σαν φίλο...
Ο Ακόστα είναι πολύτιμη μονάδα και δεν πρέπει επ΄ουδενί να φύγει...
Μακάρι να ισχύουν τα περί επιστροφής του Ζαραντούκ...
Αντε να γυρίζουν όλοι στο σπίτι τους σιγά σιγά!

8 years ago @ https://www.volosfans.... - Ακό&sigma... · 1 reply · +1 points

Ακόμα και αν δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, πρέπει η ομάδα να επιμείνει στο Νόε ο οποίος είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και το έχει αποδείξει, όπως επέμεινε και στους άγνωστους πέρυσι Γενκά, Πινδώνη, Ανιέτε, Καρρά κλπ και δεν τους έδιωξε το Γενάρη αν και η απόδοσή τους δεν ήταν η αναμενόμενη στον πρώτο γύρο...

8 years ago @ https://www.volosfans.... - Χωρί&si... · 0 replies · +5 points

Το παρασκήνιο σίγουρα δεν το ξέρουμε εμείς αλλά ας προσέξουμε να μην διώξουμε ένα πολύ καλό παίκτη, επιπέδου Σούπα Λίγκα, όπως έγινε με τον Μπούστο και τον Ανιέτε ο οποίος διαπρέπει τώρα με τα χρώματα της Νίκης...