Atom_Mirny

Atom_Mirny

103p

2,925 comments posted · 95 followers · following 0

8 years ago @ Teknisk Ukeblad - Fra 2017 blir st&oslas... · 0 replies · +1 points

Det er ingen av oss som tvinger deg til å oppgradere komfyrkursen din, så jeg ser ikke problemet i at vi tilbyr tjenesten. Det er faktisk ganske mange som ønsker både kraftigere og tryggere komfyrkurs, med for eksempel 25A sikring og komfyrvakt. Selv har jeg 20A smeltesikring uten komfyrvakt. Jeg tenkte å vente med komfyrvakta til jeg får den gratis, og det kommer til å skje om ikke lenge. Vent bare å se, til et kvinnfolk skal pusse opp kjøkkenet og finner ut at den hvite boksen over komfyren er for stygg. Og heller vil skifte den ut med en IR sensor som er integrert i hetta til avtrekksvifta.
Vips, gratis komfyrvakt på meg :)
Hvis folk vil pusse opp hjemme så la dem gjøre det. Mye at det er helt unødvendig, det skal jeg gi deg fullstendig rett i. Men folk velger å gjøre det likevel. Jeg legger meg ikke borti det.

Mvh elektriker

8 years ago @ Teknisk Ukeblad - Kan en snøfrese... · 0 replies · +1 points

Bilen min kan gå på frityrolje, jeg får penger for å hjelpe restauranter å bli kvitt overskuddslagre med drivstoff :)

Men sett at jeg ikke kjørte på frityrolje, så vil jeg kunne kjøpt diesel for 166 års kjøring, for prisdifferansen mellom bilen min og en Tesla. Jeg har årlig kjørelengde på 10 000 km. Teslaen er utslitt før du engang når break-even. Break even er på 1,6 millioner kilometer, og da har jeg forutsatt gratis lading for Teslaen hele tiden.

8 years ago @ Teknisk Ukeblad - Kan en snøfrese... · 0 replies · 0 points

Gjør det likevel. Hvis de kommer med kommunebilen sin for å kjefte på deg, så kan du utfordre bilen deres i håndbak. Enda en fordel med traktor =)

8 years ago @ Teknisk Ukeblad - Kan en snøfrese... · 2 replies · 0 points

2400,- for et sett av anerkjent merke. Det er 600,- / stk. (Nokian, Firestone, Toyo, Yokohama, Hankook, Pirelli).
Billigdekk for meg koster 450,- / stk. (Nankang, Star)
Det er noe helt annet enn 800,- / stk for billigdekk. Jeg finner forresten ingen til under 1200,- / dekk i Tesladimensjon.

Da koster et billigdekk for deg nøyaktig det dobbelte av en kvalitetsdekk for meg.

8 years ago @ Teknisk Ukeblad - Kan en snøfrese... · 2 replies · 0 points

Du kan fjerne hele myra med en traktor, Jens :)

8 years ago @ Teknisk Ukeblad - Brannforsker: – ... · 1 reply · +2 points

"Varmekablene på lekkasjerøret hadde gnisset på seg relativt store skader, noe som gjorde at sannsynligheten for tenndyktig gnist helt klart var tilstedet. Mer eller mindre tilfeldig slo jordfeilvernet ut bare halvannet minutt før lekkasjen var et faktum."

Det var vel neppe tilfeldig at jordfeilvernet slo ut, når eksponert faseleder laget jordfeil. Det er vel nettopp det jordfeilvernet skal koble ut.

8 years ago @ Teknisk Ukeblad - Kan en snøfrese... · 5 replies · -1 points

Saken er den at alle biler har ikke hjulvinklene gal på alle hjul på en gang, på en splitter ny bil. Det er bare Tesla som har det. Saken er også den at mens du betaler 4000 for ett enkelt dekk, så får jeg et komplett dekksett for 2400,-. Konsekvensen av skjevslitasje er så mye mindre, i tillegg til at skjevslitasjen heller ikke forekommer.

8 years ago @ Teknisk Ukeblad - Kan en snøfrese... · 4 replies · 0 points

Traktoren kan trylle den smale stien din om til en bred sti. Det kan ikke Hondaen :)

8 years ago @ Teknisk Ukeblad - Kan en snøfrese... · 0 replies · -1 points

Jeg mener at snøfresere åpenbart bør bygges av glass. Snøfreseren skal tygge seg igjennom masse rart, av snø, småstein og annet som ligger å slenger. Alle som har prøvd å tygge sund ei glassrute vet at glass står godt imot tygging.

Fra spøk til revolver: Ikke glass. Ikke plast. Men stål.

8 years ago @ Teknisk Ukeblad - Kan en snøfrese... · 0 replies · 0 points

Det var det jeg ville frem til ja :)