Anak Sungai Derhaka

Anak Sungai Derhaka

93p

189 comments posted · 14 followers · following 0

320 weeks ago @ http://darisungaiderha... - Hah!! Depa demo depan ... · 1 reply · +3 points

Ha..ha.. Media kalau nak cover kena lapor diri di airport pkl 5 pagi.... gila..

325 weeks ago @ http://darisungaiderha... - Rafizi jelaskan kenapa... · 0 replies · +8 points

Jauh lebih baik dari yang Najib buat tu.. Kerajaan tak ada duit saja cekik rakyat.. asal tak ada duit saja cekik rakyat....

Tapi kalau Najib buat buku dan jual .. ada ke yang nak beli Bro?

325 weeks ago @ http://darisungaiderha... - Berpakaian tidak kemas... · 9 replies · +11 points

Tak sekolah ke?..

Yang disaman tu berasal dari Jengka 15, Temerloh, Pahang.. diarah ke Mahkamah di Bentong, Pahang.. disaman di Banting, Selangor..

328 weeks ago @ http://darisungaiderha... - Gara-gara kalah di Kaj... · 0 replies · +11 points

TQ Bro...

329 weeks ago @ http://darisungaiderha... - Ridhuan Tee pulak cari... · 0 replies · +9 points

Bukan kena delete laa.... ada orang klik Report..

330 weeks ago @ http://darisungaiderha... - MH370 : Ni berita atau... · 0 replies · +3 points

MAS kata mereka naik MH370 tu...

333 weeks ago @ http://darisungaiderha... - Kenyataan penuh JAKIM ... · 0 replies · +3 points

No problem...

333 weeks ago @ http://darisungaiderha... - Teressa Kok takkan sem... · 3 replies · +11 points

Berkata benar walaupun pahit untuk ditelan...he..he..

333 weeks ago @ http://darisungaiderha... - Kenyataan penuh JAKIM ... · 2 replies · +6 points

Salam... untuk makluman hangpa berdua.. yang dah aku block buat masa ini ialah komen yang jual ubat tu.. itupun atas permintaan ramai..

Yang lain-lain aku tak block sebab bagi aku tak memudaratkan tapi janganlah sampai mencabar dan melanggar undang-undang pulak..

Kalau tiba-tiba komen tu hilang mungkin ada pembaca lain yang dah klik kat Report tu.. sebab tu komen tu hilang dari sini sebsb dipindahkan keruang moderation dalam intensedebate..

Nak tunggu aku approved pulak.. tunggulah sebulan dua lagi.. aku malasla nak moderate komen ni..

Lagi satu..kalau hangpa komen tu tak semuanya keluar itu mungkin kerana ayat-ayat lucah digunakan.. kalau nak guna juga ayat mcm tu, sensor sikit.. ini sebab aku dah guna filter untuk menapis ayat-ayat lucah.. malu kat budak-budak weh!!

333 weeks ago @ http://darisungaiderha... - Anwar masuk Gereja kec... · 1 reply · +4 points

Dah block banyak kali dah... dia tukar-tukar IP.. lain kali klik kat report tu.. hilanglah dia..